Golden Gate Ventures a lansat un fond de 10 milioane USD dedicat cripto

Golden Gate Ventures a lansat un fond de 10 milioane USD dedicat cripto

Compania din Singapore, Golden Gate Ventures, a lansat „primul fond dedicat cripo din Asia de Sud-Est”. Investitia se ridica la suma de 10 milioane USD. Bitcoin isi mentine trendul ascendent dupa aceasta initiativa.

LuneX Ventures vrea sa dea un aer fresh si un push pietei cripto

Fondul LuneX Ventures va fi focusat pe spațiul de cripto și blockchain prin investiții în startup-uri în stadiu incipient. Inclusiv în schimburi de cripto. Declaratia a fost facuta recent de un reprezentant al companiei. Fondul va fi condus de fostul șef al Golden Gate, Kenrick Drijoningen, care își va asuma rolul partenerului său fondator.

Lansarea fondului este, de asemenea, programată pentru climatul actual din sectorul cripto, în care cripto-investițiile continuă să intre în mod constant. Asta în pofida pieței care are inca o tendinta bearish.

Considerăm că blockchain-ul este o tehnologie fundamentală. Asta în paralel cu potențialul  perturbator al Internet-ului. În prezent, evaluările au coborât la niveluri mai rezonabile, iar industria se îndreaptă de la pionieri către early-adopters. Asta inseamna ca este un moment bun pentru a începe investițiile „.

Ce planuri are LuneX pe termen mediu si lung

În plus, fondul va urmări să investească exclusiv în companii din zona blockchain care sunt in crestere. Sau in companii implicate în active de criptare. Inclusiv în companii care pot „aduce industria la nivelul următor” la nivel global. Declaratia apartine CEO TechinAsia.

Dincolo de schimburile de cripto, fondul va viza, de asemenea, grupurile de inițiere care vor elabora soluții practice în ceea ce privește custodia și cerințele de securitate în sectorul criptografic. Întreprinderile care doresc să introducă activele criptate și tehnologia blocurilor la „servicii instituționale” vor fi, de asemenea, favorizate în conformitate cu protocolul fondului.

Avem o conductă puternică de cinci până la 10 investiții gata să plecăm și am făcut deja primul nostru angajament față de Singapore-based Sparrow Exchange. Vorbim de o platformă de tranzacționare  de tip peer-to-peer crypto.”

Înainte de fondul său exclusiv cripto, Golden Gate Ventures a susținut în mod deosebit deschiderea către Ethereum a grupului thailandez Omise în dezvoltarea acestuia a unei platforme de plăți descentralizate, alimentată de OMG, un simbol criptocurrency ERC20.

MICHAEL ARRINGTON, FONDATOR TECHCRUNCH: XRP ESTE MAI BUN DECAT BITCOIN SI ETHEREUM

El a spus că piața coreeană este „puțin opacă pentru occidentali”. Deși este mai ușor să vizitezi, uneori e greu să faci afaceri în țară. Compania caută modalități de a face mai multe tranzacții în Coreea. El a mai spus că 40% dintre coreenii care lucreaza in companii in zona hi-tech si nu numai dețin criptomonede.  ,,In niciun alt loc din lume nu exista acest gen de absortie. Aceasta înseamnă că oamenii pot încerca noi lucruri în țară și pot obține efecte de mai ușor decât orice alt loc din lume.” A declarat Arrington.

Michael Arrington explică în continuare motivul pentru care firma de tip hedge fund a ales XRP drept criptocurrency primar pentru fondul lor. El a spus că, deoarece acestea sunt un fond de acoperire împotriva riscurilor criptate, au vrut să fie prima firmă de fond de hedging care domină în criptocurrency și nu în USD sau în alte monede fiat.

„XRP este cel mai bun pentru  ca firma de hedging să domine în criptocurrency, nu pentru că nu este un pic mai centralizat decât Bitcoin și are detractori și mulți oameni în Statele Unite. Ideea e simpla. Nici cu Bitcoin, nici cu Ethereum nu poti să muți niște bani foarte repede și foarte ieftin. Nu este nimic mai bun decât XRP ”

Sursa: https://www.ccn.com