CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Google, Crypto

Google va permite din nou anunțurile despre schimburile valutare și portofelele Crypto + Mai multe știri

Știri despre reimplementare

Începând cu 3 august, agenții de publicitate care oferă informații cu privire la schimburi și portofele crypto care vizează Statele Unite pot face publicitate pe Google acestor produse și servicii atunci când îndeplinesc mai multe cerințe și sunt certificate de Google, a declarat compania în politica sa actualizată. Agenții de publicitate vor trebui să:

-Fie în mod corespunzător înregistrat la (a) FinCEN ca o afacere de servicii monetare și cu cel puțin un stat ca emițător de bani; sau (b) o entitate bancară autorizată federală sau de stat.

-Respecte cerințele legale relevante, inclusiv orice cerințe legale locale, fie la nivel de stat, fie federal.

-Asigure că anunțurile și paginile de destinație ale acestora respectă toate politicile Google Ads.

Compania a menționat că nu sunt permise reclame pentru ofertele inițiale de monede, protocoale de tranzacționare DeFi sau care promovează în alt mod cumpărarea, vânzarea sau comercializarea cryptomonedelor sau a produselor conexe. De asemenea, destinațiile publicitare care cumulează sau compară emitenți de cryptomonede sau produse conexe sunt încă interzise.

Casa internațională de licitații Phillips va accepta bitcoin (BTC) sau ethereum (ETH) pentru „Laugh now Panel A” al lui Banksy, a declarat președintele Asiei, Jonathan Crockett, pentru Bloomberg. Cumpărătorii potențiali vor avea, de asemenea, opțiunea de a plăti în dolari Hong Kong.

Perk Labs, compania mamă a platformei de comerț mobil Perk Hero, a colaborat cu serviciul de plăți crypto BitPay pentru a accepta cryptomonedele ca plată. Compania are deja o monedă de loialitate digitală numită Perk Coin, care este utilizată pentru a recompensa utilizatorii pentru efectuarea achizițiilor prin intermediul platformei, indiferent de metoda de plată.

Lanțul de supermarketuri din Venezuela, Bio Mercados, a început să accepte plata crypto în magazin la nivel național, după ce a încheiat un parteneriat cu platforma Dashpay afiliată cu jetoanele (DASH) și platforma de schimb criptografic Cryptobuyer, precum și partenerul de plată criptografic al acestuia din urmă, MegaSoft din Caracas. Potrivit unui tweet de la Dashpay, noul acord va vedea ca punctele de vânzare din Caracas și din alte părți ale țării să accepte plăți, permițând plata crypto pentru „peste 500.000 de cumpărători” din țară. În funcție de El Universal, cumpărătorii vor putea plăti în bitcoin, DASH și token-ul propriu al Cryptobuyer (XPT), precum și „alte cripto-active”.

Știri despre investiții

Compania de servicii bancare și financiare Standard Chartered a colaborat cu holdingul de investiții în active digitale BC Group pentru a lansa o platformă de brokeraj și schimb de active digitale pentru clienții instituționali și corporativi din Marea Britanie și Europa. Comunicatul de presă trimis prin e-mail a declarat că asocierea este programată să fie lansată în al patrulea trimestru al acestui an, în așteptarea aprobării de reglementare.

Soluția de confidențialitate a finanțelor descentralizate (DeFi), Panther Protocol, a declarat că a strâns 8 milioane USD într-o vânzare privată la care au participat 140 de investitori. Unul dintre obiectivele lor este de a asigura conformitatea fără a sacrifica confidențialitatea prin așa-numitele „dezvăluiri private selective”, cum ar fi dezvăluirile care au zero cunoștințe sau informații private. Investitorii timpurii includ Rarestone Capital, Master Ventures, DeepVentures, Moonwhale, Alphabit Fund, Ex Network și altele. Panther Protocol va oferi o vânzare publică în al treilea trimestru.

Emitentul de produse de investiții în active digitale Valor Structured Products și-a lansat produsul tranzacționat la bursă (ETP) Polkadot (DOT) pe bursa de valori Nordic Growth Market (NGM). Acest lucru va permite investitorilor să câștige expunere la activ, în timp ce Valor cumpără sau vinde suma echivalentă a ETP tranzacționat, ceea ce face ca produsul să fie complet garantat în orice moment, au susținut ei.

Capitalul fără frontiere cu sediul în Atlanta anunță crearea fondului Borderless. Miami, în valoare de 25 milioane USD, va folosi milioane pentru a iniția startup-uri folosind blockchain-ul Algorand (ALGO), a raportat Miami Herald. De asemenea, creează un Algorand Miami Accelerator în colaborare cu Circle, a adăugat acesta.

Știri despre schimburi valutare

Schimbul de crypto Luno ar putea căuta să intre pe piața din Asia de Sud-Est, posibil prin Indonezia, a raportat Nikkei Asia. Între timp, primul schimb criptografic reglementat din Indonezia, TokoCrypto, va intra pe piața publică printr-o listă de ofertă publică inițială (IPO) în următorii câțiva ani, odată ce afacerea va fi considerată suficient de profitabilă.

Kraken își aduce aplicația mobilă în SUA (cu excepția statului New York și a statului Washington), care îi va ajuta pe clienții lor să tranzacționeze peste 50 de active crypto de pe telefoanele lor mobile, a raportat CNBC, citând directorul de produse Jeremy Welch. Aplicația nu permite încă plăți cu cardul de credit și de debit, dar compania spune că intenționează să își îmbunătățească ofertele în următoarele săptămâni și luni, conform raportului.

Știri despre CBDC

Consumatorii și întreprinderile din țările care nu au propria lor monedă digitală ar putea ajunge să se bazeze pe un număr mic de furnizori dominanți de servicii de plată, inclusiv pe giganții tehnologici străini, a declarat astăzi Banca Centrală Europeană într-un raport. Potrivit acestora, acest lucru ar putea afecta capacitatea băncii centrale de a-și îndeplini mandatul și de a acționa ca cel care împrumută ca ultimă instanță.

Știri miniere

Principalul producător de echipamente miniere Bitcoin Canaan a raportat un venit net total de 61,5 milioane USD în primul trimestru al acestui an, ușor mai mic decât 68,3 milioane USD din T1 2020, dar semnificativ mai mare decât 38,2 milioane USD din T4 2020. Venitul lor net a fost de 200.000 USD, în timp ce compania a înregistrat pierderi atât în ​​T1, cât și în T4 din 2020.

Producătorul de aluminiu cu conținut scăzut de carbon și grupul hidroenergetic independent En + Group a declarat într-un e-mail că au emis un milion de certificate internaționale de energie regenerabilă (I-REC) către furnizorul de servicii de localizare BitRiver. Acesta din urmă folosește energie regenerabilă pentru a alimenta aproximativ 90% din serviciile sale de localizare situate în Siberia, în timp ce Grupul En + a declarat anterior că intenționează să realizeze emisii nete de carbon până în 2050.

Știri juridice

Președintele SUA, Joe Biden, a lansat „o revizuire strategică rapidă pentru a aborda amenințarea crescută a ransomware-ului pentru a include patru linii de efort: unu- distribuirea infrastructurii ransomware și actorii care lucrează îndeaproape cu sectorul privat; doi- crearea unei coaliții internaționale pentru a ține țările în care porturile de răscumpărare sunt responsabile; extinderea analizei cryptomonedelor pentru a găsi și urmări tranzacții criminale; și revizuirea politicilor de răscumpărare ale USG “, a declarat secretarul de presă adjunct Karine Jean-Pierre.

Banca Centrală Rusă a inclus mai mulți crypto jucători pe lista sa actualizată de „activități ilegale”. Lista 1.820 de organizații puternice, susține banca, este alcătuită din membri pe care îi suspectează că vor efectua „schema piramidală”, precum și alte operațiuni neregulate, și include o serie de posibile escrocherii cryptografice. Conform RBC, lista include un „schimb” cu aspect fals, care pare să fi clonat o mare parte din conținutul său de pe alte site-uri web, precum și o firmă care pretinde că oferă clienților acces la „tranzacții criptografice secrete”.

Centrul pentru Studii de Securitate din Bosnia și Herțegovina, în cooperare cu Academia Cehă AML, urmează să organizeze prima instruire specializată a țării în ceea ce privește abuzul și frauda crypto pentru reprezentanții instituțiilor judiciare și de securitate. Conform mass-media locală, obiectivul este de a educa participanții, într-o manieră profesională și sistematică, cu privire la posibilitățile de utilizare a crypto-ului pentru activități ilicite și cu privire la modul de combatere a utilizării abuzive.

Știri Blockchain

Gazprom Neft, brațul petrolier al gigantului rusesc de gaze Gazprom, urmează să extindă domeniul de aplicare al platformei sale de combustibil pentru aviație alimentată de blockchain. Potrivit Aviation Explorer, “creierii” platformei Smart Fuel susțin că au alimentat deja 300 de zboruri programate – în aer – folosind soluția alimentată de blockchain. Compania a spus că cele două companii aeriene Utair și Smartavia folosesc platforma de pe Aeroportul Internațional Novosibirsk (Tolmachevo), dar compania speră să lanseze Smart Fuel în mai multe aeroporturi rusești înainte de sfârșitul anului 2021. Proiectul este, de asemenea, sprijinit de două bănci: VTB din Rusia și Raiffeisenbank din Austria.

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.