Grayscale Investments Reia plasarea privată a acțiunilor Bitcoin Trust

Grayscale Investments Reia plasarea privată a acțiunilor Bitcoin Trust

Grayscale Investments reia plasarea privată a acțiunilor Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), conform unui comunicat de presă de pe 8 Iulie.

Conform anunțului, plasarea privată de acțiuni GBTC este oferită periodic investitorilor acreditați- așa cum este definit în Regula 501 a Regulii D sub legea Securities Act- pentru abonarea zilnică.

Conform raportului, acțiunile GBTC sunt menite să permită investitorilor să pună bani în Bitcoin (BTC) printr-o structură de investiții tradițională. Acțiunile sunt gândite pentru a fi corelate în valoare cu BTC, insă sunt acțiuni care sunt deținute în numele unui investitor în loc de cryptomoneda în sine.

Anunțul spune că o acțiune de GBTC reprezintă în acest moment 0.00097876 Bitcoin. În acest moment, GBTC se pare că deține peste 2.66$ miliarde în active în gestionarea sa, o creștere notabilă față de lunile trecute.

În Mai, Grayscale a raportat că din totalul de 2.1$ miliarde de acțiuni pe care le are în gestionare, 1.97$ miliarde au fost în Bitcoin Trust.

Așa cum a fost raportat de către Cointelegram înainte, Greyscale a menționat că după cercetărilor lor, au ajuns la concluzia că bitcoin (BTC) a câștigat 47% în perioada 5-31 Mai, în timpul războiului comerțului dintre Statele Unite și China. De asemenea, au mai notat că BTC a fost valoarea care s-a comportat cel mai bine în această perioada, în timp ce yuan-ul Chinezesc și-a pierdut din valoare.

Firma vede acest lucru ca o confirmare a teoriei că bitcoin înflorește atunci când activele tradiționale se prăbușesc. Directorul de investiții și cercetări de la Grayscale, Matthew Beck, a remarcat:

“Deși este foarte devreme în ciclul de viață al Bitcoin ca valoare investibilă, am identificat dovezi care susțin ideea că poate servi ca o soluție într-o criză globală de lichidități, mai ales acelea care rezultă într-o devalorizare a valutelor.”