CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Hester Peirce, SEC: Despre Bitcoin ETF nu avem pana acum un raspuns

Hester Peirce, SEC: Despre Bitcoin ETF nu avem pana acum un raspuns

Recent, comisarul SEC, Hester Peirce, a apărut la Crypto Trader, o inițiativă a CNBC găzduită de popularul cripto-influencer Ran Neu-Ner. Hester a vorbit despre scenariile propunerilor oferite de ETF Bitcoin.

SEC versus BITCOIN ETF. De unde acest conflict?

Neu-Ner la interogat pe Hester dacă ar fi normal ca SEC să renunțe și apoi sa se razgandeasca. Hester a spus că era o procedură destul de standardizata ca astfel de propuneri să treacă mai întâi de către autoritatea delegată și ulterior să fie refuzată.

Ea a menționat, de asemenea, că există o anumită perioadă de timp în care Comisia sau una dintre părți pot solicita rechemarea deciziei și același lucru s-a întâmplat și în acest caz.

Mai mult, în cadrul discuției, Hester a declarat că personalul SEC a realizat un plan privind modul în care se poate face reexaminarea. Cu toate acestea, ea a declarat ferm că nu a existat o cronică definitivă pentru cele 9 ETF-uri Bitcoin care au fost respinse.

Viitorul Bitcoin poate fi conturat si fara ETF?

În ceea ce privește personalul SEC care prezintă decizia Comisiei spre vot, Hester a declarat că personalul a delegat autoritatea în domeniul respectiv și că ar putea face multe fără o contribuție directă din partea Comisiei.

Ran Neu-Ner a spus că SEC are în vedere o revizuire radicală a legilor americane privind acreditarea investitorilor, iar modificările vor face piața mai incluzivă și vor aduce mai multe investiții. El a declarat, de asemenea, că modificările propuse vor ajuta la deschiderea principalelor investiții în companiile private și ar putea să se bucure atât criptomonedele cât și protocoalele de tip blockchain. El a citat chiar președintele SEC, Jay Clayton. ,,Piețele private sunt pline de capital în aceste zile. Întrebarea este cine participă?“

Discutând mai departe, Ran a adresat intrebari. Ce crede Hester despre cuvintele recente ale președintelui Clayton în legătură cu știrile investitorilor acreditați.

În plus, în opinia lui Hester, nu este necesar să existe un standard acreditat al investitorilor. Cu toate acestea, comisarul a afirmat că, dacă ar trebui dezvoltat un anumit standard, acesta trebuie să cuprindă întreaga gamă de investitori.Hester a declarat, de asemenea, că este foarte încrezătoare în capacitatea oamenilor de a lua decizii pentru sine cu privire la spațiul cripto.

YONI ASSIA, ETORO: BITCOIN ETF NU VA AVEA UN IMPACT MAJOR ASUPRA PIETEI

Potrivit Fondatorului eToro, ETF nu va avea un impact mare asupra reținerii efective pe piață pe termen scurt. El crede că semnalul care ofera legitimitate Bitcoin [BTC] este important pentru oameni. Dar asta nu va influenta foarte mult evolutia trade-urilor.

Mai mult, el a declarat că dorește să vadă că oamenii înțeleg cum să dețină și să transfere Bitcoin. Schimbarea reală ar apărea atunci când investitorii dețin, de fapt, Bitcoin și îi păstrează custodia, în loc să meargă pe piețele tradiționale de infrastructură, a adăugat el.

Neu-Ner la întrebat pe Daniel care era cerința unui ETF. Pentru ce? Pentru ca activul de bază să se dea de fapt undeva. Si dacă aceasta nu era diferența fundamentală dintre un ETF și un produs futures, de exemplu. La aceasta, Daniel Peled a afirmat că există unele ETF-uri care dețin active subadiacente, iar altele care dețin futures și este necesar ca acestea să fie susținute.

Cu toate acestea, în opinia lui, punctul interesant de discuție este securitatea activului digital. În opinia sa, o mulțime de oameni din industria cripto cred că ei dețin cheia privată. Ei devin siguri pe ceea ce detin. Pe de altă parte, CEO consideră că este foarte dificil. De ce? Mai ales din punct de vedere al securității să obțină active digitale.

 

Sursa: https://ambcrypto.com/

CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.