HODL sau Trading:Tu ce strategie alegi cand vine vorba de criptomonede?

HODL sau Trading:Tu ce strategie alegi cand vine vorba de criptomonede?

Piața cripto evoluează în mod constant, atât din punctul de vedere al diversificării sale, cât și al numărului mare de jetoane disponibile investitorilor. Există acum mai mult de 1.658 de cripto existente, de exemplu, în timp ce apariția unor simboluri stabile de preț a permis, de asemenea, investitorilor să construiască un portofoliu cuprinzător și divers.

Cum se vede piata cripto in urmatoarele luni?

În același timp, experții au dezvoltat metode variabile de tranzacționare online și investiții în criptocurrency. Aceste metode permit persoanelor să adopte perspective pe termen scurt și lung pe piață, pentru a-și atinge cel mai bine obiectivele și pentru a-și respecta profilul de risc unic. Dar cum sunt definite aceste strategii ? Vom afla impreuna.

Ce este HODL?

Începem cu termenul HODL, care este folosit pentru a descrie o strategie pasivă de investiții cu o perspectivă pe termen lung. Acest nume reflectă natura esențială a strategiei, care impune jucătorilor să „păstreze criptomoneda” în timpul vârfurilor și pantelor notorii ale criptoi. Se bazează pe principiul potrivit căruia majoritatea activelor și instrumentelor financiare tind să vadă valorile lor apreciate într-o perioadă de timp concentrată, în timp ce investitorii prezinta un puternic simț al determinismului.

Acest lucru asigură faptul că persoanele fizice pot să investească în sume unice de variații Bitcoin sau alte simboluri similare și să își asume un angajament pe termen lung fără a fi influențați de schimbările volatile ale prețurilor care definesc piața criptocurrencyului.

Aceasta este considerată cea mai ușoară formă de întreținere a investițiilor în cripto, deși necesită o putere considerabilă pentru a vă menține poziția pe o piață adesea haotică. Succesul acestei strategii necesită, de asemenea, să evaluați profilul de risc al fiecărui jeton individual, înainte de a determina ce opțiuni se pot aprecia în timp.

Ce este Crypto Trading?

În schimb, cripto tranzacționarea este o metodă de investiții pe termen scurt care vă cere să țineți selecția activelor pentru orice, între minute și luni. Aceasta reprezintă o metodă extrem de activă de investiții și una care încearcă să influențeze volatilitatea pe piață în loc să caute să o nege.

Principiile de tranzacționare sunt diametral opuse față de cele ale dobânzii, în timp ce cei care o practică trebuie să se bucure de cunoștințe considerabile și de dorința de a investi timp în gestionarea portofoliului.

Un raport unic de răscumpărare a riscurilor este esențial. De ce? Pentru recursul la tranzacționarea prin cripto. De ce? Deoarece avantajul său principal este potențialul de câștiguri bazate pe marje. Dimpotrivă, investitorii pot suferi pierderi semnificative. In ce context? In cazul unor schimbări de preț bruște și neașteptate. Asta ar face ineficiente strategiile chiar teoretice.

Încă o dată, va trebui să identificați token-urile individuale. Acele jetoane care sunt cele mai potrivite. Pentru ce? Pentru tranzacționarea prin cripto. Evident, acordând prioritate celor care au potențial scurt și mediu. Va trebui, de asemenea, să stabiliți condiții bine definite. Pentru ce? Pentru retragerea tranzacțiilor și a pozițiilor de închidere. Totul pentru a compensa pierderile disponibile. Pentru a vă ajuta să vă gestionați riscurile.

De asemenea, trebuie să setați obiective zilnice. Sau săptămânale. Sau chiar lunare. Cum aleg?  In funcție de strategia precisă de tranzacționare. De ce? Deoarece acest lucru vă poate ajuta să urmăriți chiar și pe o piață în rapidă schimbare.

Sursa: https://ambcrypto.com