HUOBI a creat o nouă piață digitală de tranzacții în SUA

HUOBI a creat o nouă piață digitală de tranzacții în SUA

Huobi, cel de-al treilea cel mai mare jucător din lume în zona de cryptocurrency exchange, prin volumul schimburilor comerciale, a creat o nouă piață digitală de tranzacționare valutară în Statele Unite ale Americii.

Platforma vine printr-o companie recent creată în San Francisco, numită HBUS. La lansare, HBUS a făcut un anunț cu impact puternic asupra awareness-ului companiei. Concret, toți cei care fac o preînregistrare în sistem vor beneficia de o promoție. Toți utilizatorii care se înregistrează între 10 iunie și 14 iunie, vor avea o lună de tranzacții libere, fără taxe.

Tranzacțiile oficiale vor putea fi onorate după data de 15 iunie.  Totuși site-ul HBUS sugerează că „cererea covârșitoare” poate amâna lansarea și solicită publicului să se înscrie la un buletin informativ. În plus, canalul site-ului de newsletter să fie notificat cu pop-up la deschiderea înregistrării.

HUOBI este o companie care s-a fondat în China

Huobi, fondată inițial în China, a dezvăluit mai întâi planurile sale de a deschide un birou în San Francisco în luna ianuarie a acestui an. Acum compania și-a mutat headquarter-ul în Singapore.  Compania este interesată de schimbul între piețele  emergente transoceanice. HUOBI a lansat o filială  și în Coreea de Sud. Are în plan să deschidă un birou și la Londra.

Intrarea pe piața Statelor Unite impune cerințe înalte asupra schimburilor de criptomonede care să intre sub autoritatea autorităților de reglementare. HBUS a anunțat pe această cale că toți angajații săi au fost „educați” să identifice situațiile de spălare a banilor. Toți angajații  au fost obligați să treacă testepe diferite subiecte.

Pe măsură ce se confruntă cu principalele rivale  în zona de cryptocurrency exchange precum Binance și OKEx, Huobi își diversifică în mod activ produsele și serviciile de investiții, anunțând lansarea noului său blockchain public.

HUOBI A LANSAT UN FOND DE TRANZACȚIONARE CREAT ÎN BLOCKCHAIN (ETF)

La începutul acestei luni, Huobi a lansat un fond de tranzacționare bazat pe criptomonede (ETF), un tip de fond mutual care împarte proprietatea asupra activelor digitale subadiacente în acțiuni. ETF se bazează pe indexul său de piață recent lansat, care urmărește 10 active digitale tranzacționate de Tether (USDT).

La data de 2 iunie, Huobi a încheiat un parteneriat pentru a lansa un fond de investiții de 93 milioane dolari în China. Tot în acea perioadă HUOBI făcea investiții în Coreea. HUOBI e interesată să implementeze puternic tehnologia blockchain în dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre China și Coreea.

COREEA – O PIAȚĂ TOT MAI OFERTANTĂ PENTRU ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Să ne aducem aminte faptul că acum aproape o lună de zile LG lansa MONAchain, o platformă de blockchain. Platforma se concentrează pe aplicabilitatea sa în autentificarea digitală și vizează managementul lanțului de aprovizionare digitală și moneda digitală.

Monachain permite, de asemenea, participanților să își creeze propriile wallet-uri, o caracteristică care poate fi percepută de guvernele locale ca ceva inovativ. Ideea de a elibera o criptomonedă locală pentru plăți.

Mai mult, grupul LG a arătat că lucrează spre o infrastructură bancară comunitară cu bănci comerciale, permițându-le să emită și să distribuie monedă digitală printr-o platformă de tip blockchain.

Mai mult, Monachain poate ajuta proprietarii de afaceri să sporească productivitatea, deoarece compania oferă un sistem digital de gestionare a lanțului de aprovizionare, care permite furnizorilor să gestioneze eficient întreaga producție de procesare.

Monachain utilizează un identificator descentralizat pentru a permite identitatea digitală verificabilă, în care participanții din blockchain vor putea să își auto-verifice identitatea pe un smartphone înainte de a efectua o plată sau o remitere.

Sursa: https://cointelegraph.com