HUOBI a decis sa listeze in platforma criptomoneda Stellar Lumens (XLM)

HUOBI a decis sa listeze in platforma criptomoneda Stellar Lumens (XLM)

Huobi Global, una dintre platformele de schimb valutar în industria criptocurrency, a anunțat că va permite tranzacționarea criptomonedei Stellar [XLM] din 26 iulie. Depozitele vor fi disponibile începând cu data de 25 iulie, iar retragerile vor fi disponibile începând cu data de 28 iulie.

HUOBI isi extinde portofoliul de criptomonede

Huobi are un șir de actualizări, cu intenția de a atrage mai mulți investitori. HUOBI vine cu o interfață de programare a aplicațiilor noua pe deplin funcțională [API] și un mediu de tranzacționare care va fi mai stabil și mai ușor pentru utilizatorii să facă schimburi comerciale. Compania a fost, de asemenea, în atentia presei după ce a lansat tokenul BIX pe 24 iulie.

Stellar a văzut câteva schimbări pozitive, XLM fiind singurul simbol care a înregistrat o creștere de 20% printre primele 30 cripto săptămâna trecută. Recent, Stellar a anunțat, pe un tweet, că a colaborat cu Kodak pentru a-și propulsa produsul KODAKONE. Folosește crawlerele de pe internet pentru a crea o rețea în care Stellar poate utiliza tehnologia blocului său pentru a identifica proprietățile intelectuale.

Stellar si noul proiect in lumea digitala – KODAKONE

Rețeaua va identifica, de asemenea, proprietarii originali ai produselor și etichetele expuse de KODAKONE. Blocheaua Stellar va oferi, de asemenea, fotografilor și artiștilor ocazia de a fi rambursați pentru munca lor. Compania americană de fotografie a creat, de asemenea, un simbol numit KODAKCoin, proiectat exclusiv pentru a lucra cu KODAKONE.

Stellar a câștigat, de asemenea, un recurs în masă în lumea criptocurrency, cu știrea că XLM poate fi listat pe bursa Coinbase. Vestea a dat un impuls XLM pe piață, cu o monedă care arată o pompă marcată de 69%, ceea ce a fost uimitor în comparație cu celelalte cripto. De asemenea, XLM are distincția de a fi prima criptocurrency pentru a primi certificarea Sharia pentru tranzacții și pentru tokenizarea activelor.

XLM se tranzactiona ultima oara cu $ 0.299 cu un plafon de piata de 5.605 miliarde de dolari. Moneda ocupă a șasea poziție în ceea ce privește capitalizarea bursieră și a înregistrat o creștere de 0,43% în ultimele douăzeci și patru de ore.

PLATFORMA HUOBI A DECIS SĂ LISTEZE TOKEN-URILE ONT. CUM RĂSPUNDE PIAȚA DE CRIPTO

Depunerea de token-uri ONT este acum disponibilă! Rămâneți atenți la anunțul nostru care urmează să vină pentru distribuția de pe site-ul OntologyNetwork #HuobiGlobal. ” Anunțul a fost făcut de Huobi pe contul lor de twitter.

Experții din zona cripto cred că ONT va ajunge cu ușurință la 100 $ USD. Cum? Când bitcoinul se va întoarce la 20k. Sunt voci care spun că noul TOP 3 va fi schimbat. Cand? In următoarele luni. Si va fi format din Bitcoin (1), Neo (2) și Ontology (3) . Huobi a declarat că depozitele pentru monedele noi ONT au fost deschise la 11:00, 19 iulie la Huobi Global.

Huobi Global a confirmat că va sprijini distribuția de token-uri după lansarea rețelei ONT. Mai mult, ei au spus că adresele vechi și noi pot sprijini depozitele ONT după schimbarea de blockchain din cadrul ONT.

Sursa: https://ambcrypto.com/