HUOBI a lansat doua perechi de tranzactionare – XVG/BTC si XVG/ETH

HUOBI a lansat doua perechi de tranzactionare – XVG/BTC si XVG/ETH

Huobi, cea de-a treia companie din lume și o platformă internațională de exchange, a anunțat lansarea lui Verge [XVG] pe platforma. Depunerea lui XVG va fi, de asemenea, disponibilă în același timp în pereche cu Bitcoin și Ethereum. Retragerea HGV va fi disponibilă pana pe 3 august. Perechile de tranzacționare XVG / BTC și XVG / ETH se vor deschide la 1 august 2018.

CE ESTE VERGE ?

Verge [XVG] este o criptomoneda descentralizată open-source care se îmbunătățește pe blocul Bitcoin. Scopul său este de a-și finaliza blockchain-ul inițial si de a oferi o modalitate rapidă și eficientă de tranzacționare directă. Totodata Verge vrea să-si mențină în același timp scandardele de securitate. Verge garantează viața privată. Oferta totală de jetoane XVG este de 16,5 miliarde USD, iar oferta de circulație este de 15,1 miliarde de dolari.

În săptămâna trecută, moneda a început cu un preț de tranzacționare de 0,022 $, cu un plafon de piață de 340 milioane USD. La un moment dat, moneda a inregistrat o crestere a pretului si este in prezent tranzactionata la un pret de 0.034 dolari, iar plafonul de piata este acum de 401 milioane de dolari, aratand o crestere cu 61 milioane dolari. Moneda a înregistrat o creștere de 6,32% în ultimele 24 de ore și de 13,28% în ultima săptămână. In prezent are o scadere de peste 3%.

MARVIN PIEKAREK a introdus wallet-ul Electron VERGE

Recent, un dezvoltator de la Verge [XVG], Marvin Piekarek, a introdus o nouă versiune a portofelului Electron [Light] Verge și lansarea codului de bare Verge în Bitcoin v.0.13. Lansarea codului de bază pentru Bitcoin a dus la introducerea de noi protocoale de securitate și a permis, de asemenea, crearea unor sisteme de plăți mobile.

Modernizarea a dus, de asemenea, la lansarea tranzacției Ring Confidential [RingCT], o caracteristică de confidențialitate pentru a face tranzacțiile mai sigure și contracte inteligente RootStock [RSK]. Deoarece moneda Verge se axează în principal pe confidențialitatea și securitatea datelor, RSK oferă securitate, scalabilitate și plăți instantanee.

HUOBI A DECIS SA LISTEZE IN PLATFORMA CRIPTOMONEDA STELLAR LUMENS (XLM)

Huobi Global, una dintre platformele de schimb valutar în industria criptocurrency, a anunțat că va permite tranzacționarea criptomonedei Stellar [XLM] din 26 iulie. Depozitele vor fi disponibile începând cu data de 25 iulie, iar retragerile vor fi disponibile începând cu data de 28 iulie.

HUOBI ISI EXTINDE PORTOFOLIUL DE CRIPTOMONEDE

Huobi are un șir de actualizări, cu intenția de a atrage mai mulți investitori. HUOBI vine cu o interfață de programare a aplicațiilor noua pe deplin funcțională [API] și un mediu de tranzacționare care va fi mai stabil și mai ușor pentru utilizatorii să facă schimburi comerciale. Compania a fost, de asemenea, în atentia presei după ce a lansat tokenul BIX pe 24 iulie.

Stellar a văzut câteva schimbări pozitive, XLM fiind singurul simbol care a înregistrat o creștere de 20% printre primele 30 cripto săptămâna trecută. Recent, Stellar a anunțat, pe un tweet, că a colaborat cu Kodak pentru a-și propulsa produsul KODAKONE. Folosește crawlerele de pe internet. Motivul? Pentru a crea o rețea în care Stellar poate utiliza tehnologia blockchain. Cum? Pentru a identifica proprietățile intelectuale.

Sursa: https://ambcrypto.com