Huobi își extinde prezența în cadrul DeFi având suportul MakerDao și Compound

Huobi își extinde prezența în cadrul DeFi având suportul MakerDao și Compound

Compania cu sediul în Singapore, Huobi, își extinde prezența în cadrul comunității de platforme financiare descentralizate, DeFi.

Compania de crypto exchange a oferit suport pentru două mecanisme de realizare de împrumuturi, MakerDao și protocolul similar open-source, Compound.

Ambele protocoale ce au la bază criptomoneda ethereum servesc ca “market-makers” prin faptul că permit celor ce realizează împrumuturile să le obțină sub formă de lichidități ca protecție împotriva potențialelor riscuri aferente diferitelor tipuri de bunuri.

„Aplicațiile descentralizate, transparente reprezintă viitorul domeniului finanțelor și vor conduce în final la crearea unei lumi mai conectate și mai înstărite. Dar până în prezent DApps a fost dificil de accesat și utilizat. Portofelul electronic Huobi face ca sfera finanțelor descentralizate să fie mai ușor de accesat – cu potențial de schimbare a societății” a afirmat Robert Leshner, fondator și CEO în cadrul companiei Compound.

Huobi va permite accesul la serviciul autonom, garantat de împrumuturi prin integrarea portalului CPD Portal aferent protocolului, precum și a serviciului de oferire de împrumuturi al Compound.

„Considerăm că tehnologia blockchain deține un potențial notabil nu doar în cazul criptomonedelor ci și în cazul lumii financiare în general putând oferi servicii și produse financiare mult mai bune publicului”  a afirmat Livio Weng, CEO în cadrul Huobi Global.

Această mișcare va asigura faptul că moneda stabila a MakerDao, DAI, precum și gestionarea MKR token vor beneficia de suportul oferit de portofelul electronic. Este adevărat și în cazul cTokens a Compound. În luna iulie, compania de exchange a prezentat Huobi Finance Chain ce permite companiilor să își lanseze propriile blockchain, bunuri tokenizate și servicii DeFi.