Industria videochat din America interesată de investiții în criptomonede

Industria videochat din America interesată de investiții în criptomonede

În Arizona mai multe fete care practică legal videochat, au declarat pentru publicația coindesk că au început să accepte și criptomonede ca plată pentru serviciile lor. Multe dintre ele au început să primească criptomonede încă de acum trei ani.

Din cauza faptului că aceste tranzacții sunt mult mai bine securizate decât tranzacțiile bancare clasice, o parte din fetele intervievate au declarat că nu numai că acceptă criptomonede într-un wallet ca formă de plată, dar și-au făcut conturi și au aderat la diferite blockchain-uri pentru a investi în depozite crypto ca plan de pensionare.

Videochat-ul – O industrie pe care nimeni n-a privit-o cu potențial de dezvoltare în zona de cryptocurrency

În timp ce multe alte industrii blochează dezbateri despre bitcoin și alte criptomenede, în timp ce sunt discuții în anumite sectoare ale economiei dacă tranzacțiile în zona de cryptocurrency pot genera sau nu valoare, angajatele din mai multe studiouri de videochat din Americaq au făcut deja pasul spre cryptocurrency.

Noul trend are în vedere creșterea valorii prețurilor criptomonedelor, ceea ce a determinat pe persoanele din industria de videochat să accepte menținerea  criptomonedelor. Au înțeles că e mult mai profitabil să investească și să aștepte.

„Mai multe bănci consideră că prestările de servicii în zona de videochat reprezintă un risc ridicat, iar un număr din ce în ce mai mare de bănci refuză să accepte depozite directe de la persoane care lucrează în această industrie. Din fericire, în blockchain nu există astfel de restricții. Poți să investești liniștit.”, a spus una dintre fetele din Arizona. La fel ca și alte persoane intervievate a dorit să-și păstreze anonimatul.

O industrie cu multe semne de întrebare

Zona de cryptocurrency nu prezintă interes doar pentru zona de videochat. Și alte categorii de persoane sunt interesate de această abordare precum dansatorii exotici, stripperii, actorii din filmele pentru adulți. Toți s-au lovit de probleme în a economisi bani în sistemele clasice, unde s-au trezit că le sunt înghețate conturile fără avertizare și au rămas fără lichidități.

Cu ajutorul criptomonedelor pe care le primesc de la clienți, fac  tranzacții în blockchain care să miște sumele digitale spre diferite zone de stocare și păstrare.

Despre un alt mindset atunci când vorbim de economii

Persoanele care au ales să investească în depozite de economii configurate în jurul unor riptomonede, au înțeles un lucru. Retragerea în zona cripto le asigură liniște pe parcusul unor ani sau chiar decenii .

Cum se procedeaza?

Persoanele care aleg să își configureze o cheie privată într-un wallet, aleg pentru siguranță o parolă lungă, indescifrabilă și greu de reținut. Fie o notează offline pe o bucată de hârtie, fie o stochează pe un dispozitiv hardware.

Multe persoane implicate în industria de videochat folosesc pentru tranzacții platforma CoinBase.

Atâta timp cât utilizatorii își controlează cheile private,  totul e safe. Decriptarea lor nu poate fi realizată. Este un risc de care se lovesc persoanele care activează în zona de videochat în sistemul bancar clasic. Multe dintre ele se confruntă cu situații neplăcute. Mai ales atunci când își păstrează banii în bancă.

„Motivul pentru care securitatea este luată atât de serios de către industria asta este simplu. În sistemul clasic oamenii se lovesc mereu de probleme. Conturile lor fie sunt întrerupte sau înghețate fără avertizări. Conturile lor ținta instituțiilor tradiționale bancare centralizate fără motiv”, a declarat Nathan Smale, directorul executiv al unui studio de videochat .

Cum vor arăta viitoarele reglementări din zona de cryptocurrency, vom afla în viitor. Până atunci, blockchain-urile par o solutie viabilă.

Sursa: https://www.coindesk.com