John McAfee: Acest an aparține tokenurilor private și medicale

John McAfee: Acest an aparține tokenurilor private și medicale

Omul de știință computerizată și susținătorul crypto John McAfee a publicat pe Twitter seara trecută că acest an aparține tokenurilor concentrate pe intimitate precum Apollo, ZCash, Monero etc și tokenurilor medicale precum Docademic, Solve etc. Aceste predicții sunt în linie cu comentariile sale timpurii în legătură cu piața crypto.

McAfee a fost un susținător al tokenurilor concentrate pe intimitate pentru foarte mult timp. El crede că aceste tokenuri au o șansă mai bună să crească, întrucât oamenii doresc să aibă intimitate când vine vorba de tranzacțiile lor. Tokenurile precum ZCash oferă intimitate completă pentru utilizatorii săi, lucru care face urmărirea, chiar și de către guvern, imposibilă. Acesta este unul din motivele pentru care legislatorii din jurul lumii doresc să oprească crypto sau cel puțin să le regularizeze, că o modalitate de a evita folosirea lor în activități anti-sociale precum traficul de droguri, finanțarea terorismului, spălarea de bani etc.

Într-un tweet similar cu o zi înainte, McAfee a spus:

Comentariile recente făcute de Donald Trump, președintele US, au ciufulit penele pieței, întrucât el și-a exprimat îndoiala față de Bitcoin și alte altcoins. Încă de atunci, au fost speculații în legătură cu viitorul crypto, inclusiv Bitcoin. La asta, McAfee nu a ezistat să răspundă. Inițial, el a criticat remarcile lui Donald Trump și apoi, într-un video separat, el a spus că nu putem regulariza crypto.

În plus, McAfee crede cu tărie că tokenurile medicale precum Docademic, MedicalChain și Solve vor avea un viitor luminos, pentru două motive principale. Unul, acestea permit cumpărarea de medicamente importate fără a plăti taxe în plus și doi, un număr mare de companii medicale acceptă acum monede digitale.