Justin Sun: Listarea Tron în cadrul companiilor majore de exchange este prioritatea noastră nr. 1

Justin Sun: Listarea Tron în cadrul companiilor majore de exchange este prioritatea noastră nr. 1

Fondatorul Tron (TRX), Justin Sun, a afirmat faptul că listarea criptomonedei companiei sale în cadrul versiunilor americane de exchange Binance sau Coinbase este prioritatea sa numărul 1.

De asemenea, tânărul antreprenor a răspuns tweet-urilor postate în data de 9 august ce au exprimat îngrijorarea legată de faptul că cetățenii americani nu vor putea realiza tranzacții TRX în cadrul Binance.

Semnale de alarmă au fost trase de asemenea și în momentul în care TRX a fost absentă din cadrul unei liste conținând 30 de bunuri digitale susceptibile unei lansări preconizate de Binance în cadrul pieței Statelor Unite.

Întrebări ridicate în cadrul comunității Tron

Desupra unei fotografii tip screenshot reprezentând o lista Binance @TronSpark a menționat: „#Tron ar face bine să apară în cadrul acestei liste sau #Coinbase ASAP. Cu toții iubim Tron dar avem nevoie și de un sapțiu destinat tranzacțiilor TRX pentru cetățenii americani.”

Două ore mai târziu Sun a replicat: ”Da. Este prioritatea noastră numărul 1. Avem o întreagă echipă dedicată atingerii acestui scop, incluzându-mă și pe mine. Vom avea grijă ca lucrurile să se desfășoare rapid, la viteza #TRON! #TRX $TRX”

Sun s-a scuzat de asemenea pentru întârziere, admițînd că Tron ar trebui acceptată în cadrul mai multor companii de schimb din SUA și a promis că va oferi comunității sale un progres vizibil în ceea ce privește soluționarea acestei probleme până la finalul anului în curs.

În ciuda temerilor conform cărora Tron ar putea dispărea de pe piața SUA, criptomoneda rămâne disponibilă în cadrul  Bittrex și eToro, două companii de excahenge din State.

Mai devreme în cursul zilei de astăzi, Tron a lansat prima sa versiune de scalare, o soluție cunoscută sub denumirea de Sun Network. Aceasta are ca scop crearea posibilității unei scalări de 100x precum și construirea de aplicații descentralizate de tip sidechains.