Justin Sun: TRX este mai bun decat BTC si ETH in zona de descentralizare

Justin Sun: TRX este mai bun decat BTC si ETH in zona de descentralizare

În timpul lansării mașinii virtuale Tron, fondatorul și CEO-ul Fundației Tron, Justin Sun, a declarat că rețeaua Tron are o performanță „evidentă” mai bună decât Bitcoin [BTC] și Ethereum [ETH] în ceea ce privește descentralizarea.

Tron peste reteaua Bitcoin si Ethereum?

Potrivit lui, motivul pentru aceasta este că puterea minieră Ethereum și Bitcoin este controlată „de o mulțime de piscine miniere”. El a mai adăugat că cei 27 de superiori au fost aleși de comunitatea Tron fără ca Fundația Tron să intervină în alegeri. Acesta a fost și principalul motiv pentru care „conturile de înghețare” ale Fundației Tron nu făceau parte din alegerile pentru Super-reprezentanți.

În plus, reprezentanții superiori vor fi îndepărtați de catre ceilalti membrii ai rețelei Tron și vor vota dacă nu reușesc să producă blocurile. Justin a spus că acest incident a avut loc înainte.

Tron a intrat în era constituțională după ce au fost aleși toți cei 27 de superiori. SR-urile sunt împrăștiate pe tot globul. Există 14 reprezentanți in SUA, 1 reprezentant in Africa de Sud, 7 reprezentanți in China, 1 reprezentant in Vietnam, 1 reprezentant in Coreea de Sud, 1 reprezentant in Germania și unul in Brazilia. Exista un SR si in România. În prezent, există mai mult de 100 de candidați la Super-reprezentanți, iar Sesameeed conduce alegerile.

Cei 27 superiori vor juca un rol-cheie în structura de guvernare a Tron. Ei vor reprezenta comunitatea în ansamblu. În plus, aceștia vor acționa în calitate de gardieni ai rețelei Tron, împreună cu validarea și calcularea rețelei.

Fundatia Tron si proiectele de perspectiva

Fundația va acorda catre SR trofee și vor fi anunțati toți reprezentantii SR care sunt premiați. Asta va ajuta comunitatea sa ramana motivata. Potrivit anunțului făcut de Justin, acei SR care vor fi premiati ii includ si pe cei care au fost aleși pentru prima dată. Si aceștia vor fi aleși mai mult de 30 de zile în mod constant în viitor.

TRON ESTE LISTAT SI DE BITFINEX

TRON își construiește un sistem de divertisment la nivel global gratuit. Echipa se bazează pe utilizarea Tehnologiei Blockchain pentru a-și atinge scopul. Acest protocol permite clienților săi să publice, să stocheze și să dețină date fără nicio taxă.

Emiterea, circulația și comercializarea formelor digitale de resurse prin autoguvernare descentralizată pune bazele distribuției și abonării conținutului. Acest lucru împuternicește creatorii de conținut, precum și formează un ecosistem de divertisment descentralizat pentru lume.

IUNIE – IULIE, LUNI ÎN CARE TRON A AVUT SUPREMAȚIA

Luna iunie-iulie a fost luna lui TRON, deoarece a acumulat suporturi din cât mai multe platforme de exchange. Co-fondatorul TRON, Justin Sun, precum și echipa Fundației TRON au încorporat cele mai bune schimburi și persoane în echipa lor. Odată cu evenimentele de migrare a token-urilor, actualizarea blockchain, selecția în cadrul protocolului Tronics și cele 50 de miliarde de criptomonede, toate aceste elemente arata ca TRX e o criptomoneda cu potential.

Binance a susținut în mod deosebit TRON pe parcursul întregului proces, dezvăluind luna trecută că nu numai că ar permite schimbul token, ci și adăugarea opțiunii de a tranzacționa TRX în raport cu dolarul american.

Comunitatea TRON testează deja noua funcționalitate, iar rapoartele inițiale sunt că totul funcționează fără probleme, deși au existat unele plângeri cu privire la mărimea taxei de retragere pentru Binance.

Sursa: https://ambcrypto.com