CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Litecoin (LTC) vrea să cumpere o bancă din Germania în parteneriat cu TokenPay

Litecoin (LTC) vrea să cumpere o bancă din Germania în parteneriat cu TokenPay

Charlie Lee, fondatorul Litecoin tocmai a anunțat că Fundația Litecoin și platforma de plată crypto TokenPay au intrat într-un parteneriat strategic. Ca un prim pas, vor să achiziționeze acțiuni din cadrul băncii germane WEG Bank AG, iar apoi vor începe să “lucreze la numeroase soluții cripto bazate pe consumatori”.

Litecoin vrea să facă revoluție alături de TokenPay

TokenPay descrie parteneriatul ca fiind o forță în crearea și livrarea pe piață a soluțiilor  FinTech bazate pe consumatori. “TokenPay a achiziționat recent 9,9% din banca WEG (dreptul de proprietate maxim permis de legislația germană fără aprobarea de reglementare) de a cumpăra restul atunci când se obține aprobarea.

Începând de astăzi, această miză “a fost tranzacționată în beneficiul Fundației Litecoin”, în schimbul unui “acord de servicii de marketing și tehnologie”. De acest acord ar trebui să “beneficieze TokenPay și operațiunile de criptare aferente”.

Potrivit lui Lee, parteneriatul “este un câștig uriaș” pentru ambele părți. TokenPay va beneficia de capacitățile Litecoin, în timp ce integrarea cu o bancă stabilită va “face ușor pentru oricine să cumpere și să utilizeze Litecoin”.

Litecoin are voie să-i mulțumească lui Verge?

TokenPay are o relație stabilă cu Verge Currency (XVG) și se pare că criticile lui Charlie Lee față de acordul lui PornHub de la Verge au fost mărul disordiei. Derek Capo a sărit în apărarea lui Verge pe Twitter înainte de a menționa acordul de cumpărare a băncii și opțiunea pentru cardurile de debit pentru cripto.

Știrile potrivit cărora un acord a fost încheiat în premieră a ieșit la iveală în iunie, în timpul primei întâlniri oficiale de la Verge, în Amsterdam. Derek Capo, invitat special la eveniment, a informat mulțimea că a fost semnat un acord de nedivulgare cu Litecoin, cu un aranjament strategic care va fi anunțat ulterior în cursul lunii.

Este Litecoin ruda mai mică a Bitcoin?

Litecoin este o criptomonedă de tip peer-to-peer. Este un proiect software open-source lansat sub licența MIT/X11, ceea ce înseamnă că are restricții limitate cu privire la reutilizarea acestuia.

Litecoin are în multe privințe similitudini cu Bitcoin, deoarece este, de asemenea, considerată o monedă digitală cu un sistem de plată digital. Tehnicile de criptare Litecoin sunt folosite pentru două caracteristici foarte importante si, la fel ca Bitcoin, poti mina dupa Litecoin.

Ce diferențiază Litecoin de Bitcoin?

Rețeaua Litecoin își propune să proceseze un block la fiecare 2,5 minute, în loc de 10 minute în cazul Bitcoin, aspect care conform dezvoltatorilor permite o confirmare a tranzacțiilor mult mai rapidă. Totuși există și un dezavantaj, reprezentat de probabilitatea mai ridicată de apariție a block-urilor orfane.

Litecoin folosește algoritmul proof-of-work. Vorbim de funcție secvențială de memorie-hard.  Litecoin vrea sa emita 84 de milioane de Litecoins. Litecoin foloseste o rețea peer-to-peer descentralizată.

Secretul Litecoin?. În loc să producă block-uri la alegere, „minerii” trebuie să facă un hash criptografic al blocului. Cum fac asta?

Urmaresc un protocol si cauta sa vada care îndeplinește anumite criterii. Singura modalitate de a găsi unul este de a calcula mai multe. Nu toti vor avea noroc până vor gasi unul care funcționeaza.

Acest proces se numește „hashing”. „Minerul” care reușește sa creeze cu succes un block nou este recompensat cu 25 de Litecoins proaspăt create.

La fiecare câteva zile, dificultatea criteriilor pentru procesul de hashing este ajustată. Motivul? Pentru ca în funcție de cât de frecvent apar block-urile, să se regleze piața de cripto.  Astfel încât o mai mare concurență între „mineri” conduce la mai multă muncă. Aste se traduce prin dificultate mai maare în a găsi un block.

Sursa: https://cryptocoinspy.com

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.