CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Mark Zuckerberg de la Facebook va ucide sau va salva Bitcoin (Capra)?

Mark Zuckerberg de la Facebook va ucide sau va salva Bitcoin (Capra)?

Poate pentru că s-a săturat ca Elon Musk și Mark Cuban să domine presa crypto, supremul Facebook, Mark Zuckerberg, a ieșit din umbră cu o mișcare de a sa proprie – și anume, a numit noul său animal, acesta fiind o capră, după cel mai mare criptoaset din lume: bitcoin (BTC) .

Bitcoin the Goat a devenit discuția virală de pe internet după ce Zuckerberg a postat pe pagina personală de Facebook, o fotografie în care capra numită Bitcoin zburdă într-un hambar cu fân, cu un alt coleg de joacă pe nume Max.

Cei din cadrul BTC au dezbătut semnificația caprei cât și a numelui său. Pe Twitter, Madelon Vos, un columnist și bitcoiner olandez, s-a complăcut în unele jocuri de cuvinte, spunând că mesajul din spatele numirii a fost pe premiza că Bitcoin Max(imaliștii) sunt GOAT(cei mai mari din toate timpurile). 

De fapt, o altă serie de fani Bitcoin au găsit alte asemănări prin jocuri de cuvinte precum –  o distragere bine-venită, poate, la dispozitivul oarecum eronat al simbolului sub marca de 55.000 USD în ultimele ore. 

Consilierul și investitorul crypto, Anndy Lian, a răspuns și el glumei cu Bitcoin Maxi și a întrebat de asemenea dacă alegerea numelui indică faptul că Zuckerberg este pregătit să abandoneze investițiile în acțiuni în favoarea unui portofoliu criptografic. 

Un alt entuziast crypto, CEO și cofondator al CoinCorner Danny Scott, a întrebat dacă iubirea de Bitcoin a lui Zuckerberg semnifică faptul că nu mai este îndrăgostit de Balanță, proiectul stablecoin al companiei sale cunoscut acum ca Diem.

Printre starea de veselie și entuziasm, câteva suflete sobre se rugau să se facă auzite. Traderul Bitcoin și tweeterul criptografic @BitBitCrypto au făcut un apel către acest subiect, scriind:

Zuckerberg știe despre ceea ce înseamnă bitcoin și nu este încă în bilanțul Facebook. În schimb, el și-a numit capra Bitcoin. Băieți? Nu sunt sigur că acesta este un semnal de cumpărare pe piață.”

Dar astfel de voci ale rațiunii nu trebuiau să primească prea mult timp de difuzare astăzi, Francis Pouliot, CEO și fondator al Bull Bitcoin, a răspuns la glumă:

De ce ar vrea Zuckerberg să-l plaseze în bilanțul Facebook în loc să suprime prețul suficient de mult pentru a se păstra ca un împărat?”

Postarea făcută de către Zuckerberg sugerează faptul că este posibil să fi acordat o atenție deosebită cryptonews.com, deoarece la sfârșitul lunii trecute a subliniat trei motive convingătoare pentru care firma ar trebui să ocupe o poziție în bitcoin. 

Se pare totuși că a existat o întorsătură destul de macabră în toată această poveste distractivă cu tema caprei, deoarece afișele cu bunele amintiri, au readus aminte de povestea bizară în care Zuckerberg a ucis o capră pe care o deținea, ca apoi să o servească șefului Twitter, Jack Dorsey. 

În anul 2019, Rolling Stone a avut un interviu cu Dorsey, unde acesta din urmă a explicat că Zuckerberg a ucis o capră pe care a crescut-o “probabil cu un pistol de asomare și un cuțit”, înainte de a o trimite să fie măcelărită. 

„Evident, în Palo Alto, există o regulă sau o reglementare conform căreia poți avea șase animale pe orice teren, așa că el avea șase capre în acel moment”, a declarat Dorsey.

Carnea de la capra ucisă a fost apoi pusă în cuptor, dar nu a ieșit așa cum a fost planificat.

Dorsey a continuat:

“Ne-am dus în zona de dining. A omorât capra, ceea ce a fost o faptă rece. A fost memorabil. Nici măcar nu știu dacă a mai ajuns în cuptor, eu doar mi-am mâncat salata.” 

Va ucide Zuckerberg pe Bitcoin? O va mânca la prânz? Sau Bitcoin Cryptocurrency va apărea în bilanțul Facebook? 

Rămâneți la curent cu cryptonews.com pentru a afla!


CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.