Michael Moro, CEO Genesis Capital: Bitcoin va atinge 10.000 de dolari, incet si sigur

Michael Moro, CEO Genesis Capital: Bitcoin va atinge 10.000 de dolari, incet si sigur

Pe 29 august, in cadrul postului CNBC, la emisiunea Fast Money, a fost intervievat Michael Moro. Michael este directorul executiv al firmei de investiții și de servicii bancare, Genesis Capital. În timpul discuției, Moro vorbește despre prețul Bitcoin, catalizatorii implicați în încurajarea creșterii monedei, vânzarea pe piață și multe altele.

Despre Bitcoin si ETF-uri

Săptămâna trecută, spațiul cripto a fost lovit cu știri despre Comisia americana de valori mobiliare și de burse [SEC] care respinge nouă ETF-uri Bitcoin. Moro a afirmat că această respingere a dus la creșterea interesului scurt pe parcursul schimburilor, precum și la activitatea de creditare a societății sale de investiții.

În ceea ce privește apelul lui Moro că următoarea oprire pentru Bitcoin va fi în jur de $ 10k și catalizatorul pentru a împinge această speculație, expertul în cripto-tranzacționare a spus că creșterea pieței monedei va fi lentă și relaxată. El a speculat că prețul se va comporta mai puțin violent, de exemplu, o umflătură minoră de 5-10%.

Din spatele cortinei in zona cripto

Moro consideră că așteptările pieței pentru SEC pentru a aproba ETF sunt reduse, diminuând astfel sentimentul pieței și oferind o perspectivă generală mai sănătoasă pentru următoarele 12 luni.

Apoi, el vorbește despre tendința recentă a vânzătorilor și a cumpărătorilor în care comercianții vind la primul crack Bitcoin care se întâmplă. De exemplu, cei care au reușit să cumpere la 6k USD în ultimele două săptămâni sunt cei care vind în ultimele 24 de ore.

„Odată ce știrile s-au rupt cu privire la respingerea SEC și la prețul deținut, nu am văzut vânzările de 5%, 10% sau 15% pe care le-ați văzut în respingerea anterioară și că tehnicienii din dreapta în jurul valorii de 5 800 USD, S-au ținut 5.900 de dolari. Deci, am văzut, de asemenea, pe partea de tranzacționare la fața locului valori în jurul nivelului 6k, si sunt foarte puțini vânzători. ”

ZONA DE GAMING, O GURA DE OXIGEN PENTRU PIATA DE CRIPTOMONEDE?

Pentru a construi jocuri de blockchain în Decentraland, dezvoltatorii trebuie să controleze terenul în care își desfășoară jocurile. O LAND este o piesă virtuală de proprietate care poate fi achiziționată prin Decentraland Marketplace. Dezvoltatorii de jocuri trebuie să-și construiasca jocurile pentru a „se încadra în limitele zonei” din LAND lor. De ce? Deoarece „spațiul de joc” pe care fiecare joc îl ocupă este limitat. În timp ce platforma face loc pentru jocuri care pot fi accesate de la distanță în cadrul orașului virtual, dezvoltatorii vor mai necesita o parcelă LAND. Motivul? Pentru a găzdui și a rula jocurile.

Decentraland consideră că diversitatea va fi încurajată în jocurile construite pe platformă. De ce? Deoarece există o proprietate distribuită. Exista deosebire intre jocurile MMO tradiționale sau platformele VR care dețin proprietatea centrală. Decentraland oferă un hub partajat și „open source”. Motivul? Pentru construirea de jocuri distribuite care pot fi găzduite pe mai multe colete.

Compania de realitate virtuală declară că are o abordare „web-first”. De ce? Ca sa optimizeze experiența pentru utilizatori, indiferent de dispozitivul utilizat. Decentraland are o listă de genuri despre care crede că sunt foarte potrivite pentru platforma sa.

Sursa: https://ambcrypto.com