NEO se află în tratative în vederea integrării rețelei Celer cu rol în creșterea capacității de scalare

NEO se află în tratative în vederea integrării rețelei Celer cu rol în creșterea capacității de scalare

Proiectul blockchain, NEO, a luat în considerare opțiunea de integrare a protocolului cu două niveluri a Celer Network având rolul de a crește capacitatea de scalare.

Tranzacții mai rapide, mai multe posibilități

John Wang, director în cadrul departamentului Eco Growth al companiei NEO, a afirmat că procesul integrării Celer se află momentan în discuție. Platforma Celer este o soluție de creștere a vitezei în cazul realizării de tranzacții off-chain, atât în cadrul plăților cât și în cazul generalizat al contractelor smart off-chain.

Pentru a realiza transferuri de valori în cadrul rețelei, Celer va utiliza toke-urile native CELR. Membrii comunității susțin faptul că Celer este de cincisprezece ori mai rapidă decât omoloaga sa Bitcoin, rețeaua Lightning Network.

Wang a comentat următoarele pe marginea proiectului aflat în dezvoltare:

„Un blockchain public îmseamnă mai mult decât o valută: necesită propria infrastructură pentru a deveni accesibilă unui număr cât mai mare de utilizatori … să permită acestora să realizeze orice.”

Noi perspective în direcția scalării

În luna martie a acestui an principalul cripto exchange, Binance, prin platforma Binance Launchpad, a realizat o vânzare de 4 milioane de dolari americani în token-uri CELR, după două alte oferte inițiale de criptomonede, BitTorrent (BTT)cu  vânzare de token-uri în luna ianuarie și Fetch.AI (FET) cu vânzare de token-uri realizată în luna februarie.

Mai devreme în cursul lunii august, platforma de blockchain de aplicații descentralizate, (DApps) Tron (TRX) a lansat o soluție de scalare V1.0 code, destinată măririi și asigurării capacității de scalare a Tron mainnet. DApps se presupune că în acest fel ar consuma mai puțină energie funcționând la un nivel mai înalt de securitate și eficiență în cadrul Tron.