Peter Brandt pariază pe creșterea parabolică a Bitcoin

Peter Brandt pariază pe creșterea parabolică a Bitcoin

Bitcoin a făcut diferite acrobații pentru a crește la maximul său din 2017, după care utilizatorii crypto prezic că va veni sezonul altcoins. Cu toate acestea, prețul Bitcoin se prăbușește într-un moment și sare pe spatele taurului în cealalt. Volatilitatea pieței a făcut ca mulți utilizatori să sară dintr-o barcă în alta, însă un trader cu experiență încă este de părere că Bitcoin trece printr-o mișcare parabolică.

Peter Brandt a desenat un model de mișcare parabolică a Bitcoin și a spus că este o “interpretare a BTC”.

Cu toate acestea, unii traderi au avut alte păreri. Utilizatorul Twitter @parabolictrav a spus că aceste linii au fost deja mutate de trei ori după numărătoarea sa, ceea ce înseamnă că mișcarea parabolică a fost restricționată.

Deși traderul a fost de acord cu utilizatorul Twitter și a spus că liniile vor fi mutate de mai multe ori până când parabola este completă, întrucât „o avansare parabolică adevărată trebuie să urmeze niște standarde matematice”. Brandt a explicat modelele pe care BTC le-a urmărit și a spus că dacă BTC trece de faza parabolică, o corecție de 80% ar putea fi în joc așa cum a prezis înainte.

Dacă nu o corecție de 80%, BTC ar putea vedea o corecție mai mică cu o nouă parabolă care se formează, într-un ritm mai lent. Cu toate acestea, mulți cred că liniile se reașează de fiecare dată când BTC trece printr-o perioadă parabolică. Utilizatorul de pe twitter @CryptoKaleo a explicat această mișcare prin graficul BTC unde, a spus el, plimbarea nu a oprit BTC nici înainte și ar putea să-și continue călătoria în sus.

Deși prețul Bitcoin variază în ultimele săptămâni, a reușit să se mențină deasupra limitei de 11.000$. O schimbare drastică în preț ar putea avea un impact asupra altcoins, deci până și liderul monedelor se pare că face pași mici către scopul său și a fost tranzacționat la 11.180$. Cu toate acestea, prețul monedei a scăzut cu 3.50% într-o zi, și cu 0.61% într-o săptămâna. În acest moment, o creștere cu 0.96% a fost observată într-o oră.