Platforma BITBOX a fost lansată în Singapore. Acceptă BTC, ETH, Litecoin și XRP

Platforma BITBOX a fost lansată în Singapore. Acceptă BTC, ETH, Litecoin și XRP

BITBOX, o platformă de crypto-exchange, parte componentă a gigantului japonez LINE CORPORATION, a fost lansată în Singapore. Operațiunile au început la 16 iulie 2018, iar serviciile sunt disponibile în aproximativ 15 limbi diferite pentru comercianții din fiecare țară, cu excepția Japoniei și a SUA. Investitorii pot accesa acum piețele pentru aproape 30 de valute digitale separate, inclusiv Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin și XRP.

BITBOX și oportunitatea unei piețe cu milioane de useri

Directorul de proiect al BITBOX, Edward Lee, a vorbit cu Bitcoin Magazine despre lansare. În cadrul interviului, el a indicat că a fost întotdeauna obiectivul companiei Line Corporation de a lansa un exchange despre cripto. Mai ales că moneda digitală a condus mai departe pe teritoriul principal.

Lansarea BITBOX face parte din strategia noastră pe termen lung de a deveni un lider în serviciile fintech și ne arată angajamentul nostru de a satisface cererea tot mai mare de opțiuni financiare diverse„, susține el.

Încercăm să oferim un serviciu ușor de utilizat pentru cei care s-ar fi simțit intimidați de lumea criptocurrency. Cu BITBOX, utilizatorii de linii vor putea accesa mai ușor criptomonedele, asigurându-se, de asemenea, măsuri de securitate de ultimă oră pentru a-și proteja averile. În plus, planificăm, de asemenea, să dezvoltăm o versiune mobilă a funcțiilor sociale pentru BITBOX.

DE CE SA ALEGI BITBOX

Platforma oferă diferite avantaje și recompense pentru clienții care se înregistrează devreme. De exemplu, primele 2 milioane de participanți vor primi 10 USD, care pot fi utilizate pentru achiziționarea de cripto la bursă. În plus, clienții vor fi scutiți de toate taxele de tranzacționare în prima lună de funcționare. După aceasta, aceste taxe vor fi relativ reduse la 0,1%.

Lee spune că BITBOX diferă foarte mult de alte platforme de exchange. In principal datorită caracteristicilor de securitate pe care le oferă. „BITBOX a fost creat de o companie cotată la bursă, Line, care are o experiență dovedită ca o platformă globală”, afirmă el. „Acest lucru aduce credibilitate BITBOX. El este perceput ca un schimb de criptomonede sigur

„BITBOX aduce, de asemenea, cunoștințe bogate ale liniei în designul UI și UX la platforma de schimb, permițându-ne să creăm o configurație intuitivă mai ușor de folosit. BITBOX este absolut angajat să protejeze datele utilizatorilor. Vom oferi măsuri de securitate cuprinzătoare, inclusiv integrarea tehnologiei cu mai multe semnături oferită de BitGo, lider de piață în domeniul securității criptocurrency în instituții. Activele utilizatorilor noștri vor fi, de asemenea, protejate prin asigurare, păstrându-le în continuare în caz de incidente. ”

BITBOX si BitGo promit o experiență unică de tranzacționare

BitGo este unic prin faptul că software-ul de gestionare cu mai multe semnături, cu trei taste, elimină orice punct de eșec. Configurațiile avansate de securitate asigură faptul că activele rămân în siguranță în timp ce se mută în și din portofele.

Pentru a izola în continuare fondurile, Lee spune că până la 90% din activele utilizatorilor vor fi păstrate în depozite la rece.  BITBOX adoptă un sistem de supraveghere de 24 de ore. Acest sistem este atașat la aplicația de mesagerie Line. Ea va informa atât utilizatorii, cât și directorii în cazul apariției unui hack. BITBOX va monitoriza, de asemenea, orice tranzacții neregulate sau încercări de manipulare a prețurilor.

Sursa: https://bitcoinmagazine.com/