Platforma de cripto-exchange BitMart lanseaza MissionX pentru traderi

Platforma de cripto-exchange BitMart lanseaza MissionX pentru traderi

BitMart Exchange a lansat Mission X, un serviciu de tip Market Listing Community. Ce este MissionX? Pentru a rezuma, proiectele vor putea să obțină investiții de la finanțatori sub formă de BMX. Ei pot folosi asta pentru a-și lista apoi token-urile pe piața BMX ca o pereche de tranzacționare. Toate taxele de tranzacționare de pe piața BMX vor merge direct către utilizatorii care au sprijinit proiectul. În plus, proiectele de succes vor intra pe principalele piețe de tranzacționare BitMart.

Laboratorul de investiții – Un proiect cu perspective pentru BitMart

Proiectele vor încerca mai întâi să obțină investiții de la sustinatori în Laboratorul de Investiții. Inițial, proiectele vor fi limitate la contractele inteligente pe protocoale ERC-20, NEP-5 și Stellar.

Utilizatorii vor fi invitați să-și susțină proiectele preferate investind în BMX. Limita pentru investiții în orice proiect dat va fi de 1 milion BMX. Orice BMX investit de susținători va fi înghețat timp de 90 de zile pentru a permite proiectului suficient timp pentru a ajunge la următoarea etapă. Dacă un proiect nu atinge 1 milion BMX în acea perioadă, toate BMX-urile vor fi dezghețate și returnate investitorilor.

BMX Market – O noua viziune asupra blockchain

Odată ce investiția ajunge la 1 milion de BMX, proiectele pot intra pe piața BMX, oferind tokenul lor ca o pereche de tranzacționare BMX cu o taxă de tranzacționare de 0,1%. Toate comisioanele de tranzacționare de pe piața BMX vor fi recompensate zilnic pentru suporteri. Pentru a asigura transparența, BitMart va dezvălui toate veniturile, împreună cu adresele de e-mail anonime ale susținătorilor.

Suporterii vor putea să-și răscumpere BMX-ul în această etapă, însă dacă un proiect cade sub 1 milion BMX, acesta va fi detasat de pe piața BMX. Avertismentele vor fi emise cu 15 zile înainte, oferind suficient timp pentru re-investiții. Orice proiect detasat va reveni la Laboratorul de Investiții până când investiția va ajunge din nou la 1 milion BMX.

Proiecte sustenabile pentru piata cripto

BitMart va ridica plafonul de investiții la 5 milioane BMX pentru proiecte în primele 3 zile ale fiecărei luni.  După ce a fost listat pe piața BMX, echipa BitMart de evaluare a coinului va revizui fiecare proiect pentru piața principală de tranzacționare BitMart. Dacă sunt listate cu succes pe BitMart Exchange, proiectele pot continua să tranzacționeze pe piața BMX, atâta timp cât investiția de la suporteri nu scade sub 1 milion BMX.

Acest program oferă utilizatorilor posibilitatea de a decide ce proiecte doresc să fie listate la bursă, creând o piață autoreglementată„, a declarat Sheldon Xia, fondatorul și CEO al BitMart.

BitMart in context

BitMart Exchange este o platformă globală de tranzacționare digitală activă pe piața cripto, cu peste 450.000 de utilizatori în întreaga lume și un top 40 pe CoinMarketCap. BitMart oferă tranzacții cripto-cripto numai pentru monede și jetoane de utilitate.

BitMart are o echipă globală cu o vastă experiență din industrie in întreaga lume. BitMar opereaza in Statele Unite, Rusia, Coreea de Sud, Singapore, Japonia și Hong Kong.

De la lansarea în martie, BitMart are un volum total de tranzacționare de peste 760.000.000 USD și are un volum de tranzacționare zilnic între 25.000.000 și 35.000.000 USD. BitMart oferă în prezent 53 de perechi de tranzacționare pentru BTC, ETH, USDT, XLM, EOS, VEN, NEO, OMG, ZRX, IOST, ABT, AE, AISI, BBK, BTM, DPST, EFX, GNT, HYDRO, KAN, MKR, ONT , RHOC, XRR, ZIL, MOBI și BMX.

Sursa: https://ambcrypto.com