Platforma Huobi HBUS s-a lansat oficial în Statele Unite Americii

Platforma Huobi HBUS s-a lansat oficial în Statele Unite Americii

Platforma de crypto-exchange Huobi HBUS a fost deschisă în mod oficial  în S.U.A.  Ea oferă una dintre cele mai mari platforme de cryptocurrency din lume. Să nu uităm că HUOBI are un punct de sprijin puternic în altă piață mondială.

HUOBI/ HBUS și mișcarea strategică de a ataca piețele emergente de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii

Deși nu funcționează oficial sub marca Huobi, HBUS este un „partener strategic” al companiei Huobi din Singapore, care controlează deja cel de-al patrulea mare schimb valutar de criptomonede.

„Partenerul nostru strategic, Huobi, a devenit cea mai mare piață a activelor digitale la nivel global. Deoarece acceptul investitorilor în moneda virtuală și activul digital crește, am văzut o cerere incredibil de mare în SUA. Suntem încântați să lansăm partenerul strategic al Huobi, pentru a servi un număr tot mai mare de oameni care participă la tranzacționarea în valută virtuală „, a declarat Frank Fu, CEO de HBUS, într-o declarație furnizată CCN.

Ca și multe alte burse din S.U.A., HBUS are sediul în afara orașului San Francisco, iar la lansare va susține nouă criptomonede: bitcoin, ethereum, cash bitcoin, litecoin, dash, tether și civic. În mod evident absent de pe această listă este tokenul Huobi, pe care compania la lansat în ianuarie și care a declarat că va servi ca bază pentru viitorul său „protocol financiar de generație viitoare”.

XRP lipsește de pe platforma HUOBI

Clienții americani din 41 de state pot începe imediat să depună fonduri pe platforma HBUS, deși utilizatorii nu pot face retrageri până când platforma nu își deschide piețele de tranzacționare pe 10 iulie. Comercianții care se înregistrează înainte de lansare vor primi o lună de tranzacții gratuite.

În prezent, HBUS nu acceptă perechi de fiat de tranzacționare, iar platforma nu este disponibilă în Alabama, Connecticut, Georgia, Louisiana, New York, Carolina de Nord, Hawaii, Vermont și Washington.

După cum a raportat CCN, Huobi se extinde într-un ritm uriaș în ultimele luni, la fel ca Binance și OKEx, concurenții săi principali. Doar săptămâna aceasta a deschis o platformă de tranzacționare în Australia, o mișcare care a venit la doar câteva zile după ce a deschis un birou în Londra și a anunțat planurile de a lansa un serviciu de tranzacționare de peste hotare (OTC) mai târziu în acest an.

Anterior, în 2018, Huobi a deschis o sucursală în Canada.  Sursele de informare locale au raportat că firma urmărește agresiv o lansare viitoare în Brazilia.

HUOBI ESTE O COMPANIE CARE S-A FONDAT ÎN CHINA

Huobi, fondată inițial în China, și-a mutat headquarter-ul în Singapore.  Compania este interesată de schimbul între piețele  emergente transoceanice. HUOBI a lansat o filială  și în Coreea de Sud.

Intrarea pe piața Statelor Unite impune cerințe înalte asupra schimburilor de criptomonede care să intre sub autoritatea autorităților de reglementare. HBUS a anunțat pe această cale că toți angajații săi au fost „educați” să identifice situațiile de spălare a banilor. Toți angajații  au fost obligați să treacă testepe diferite subiecte. Huobi își diversifică în mod activ produsele și serviciile de investiții, anunțând lansarea noului său blockchain public.

Sursa:  https://www.ccn.com