Platforma Skrill accepta tranzactii cu Bitcoin, Litecoin, Ethereum si Bitcoin Cash

Platforma Skrill accepta tranzactii cu Bitcoin, Litecoin, Ethereum si Bitcoin Cash

Skrill, o platforma de payment, focusata pe plăți si schimburi cripto la costuri reduse, a anunțat că va permite utilizatorilor să cumpere și să vândă instantaneu Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum [ETH] și Litecoin [LTC]. În mod special, serviciul permite utilizatorilor să cumpere aceste cripto cu oricare dintre cele 40 de monede fiat disponibile în wallet-ul Skrill.

Skrill si povestea unui portofoliu

Skrill și-a făcut loc rapid în piața de plăți online. Platforma deservește în prezent peste 16 milioane de utilizatori. Skrill ofera servicii pentru multe valute de fiat diferite. Noua mișcare a lui Skrill deschide piața de cripto pentru utilizatorii care nu au reușit să o utilizeze în trecut.

Wallet-ul permite utilizatorilor să cumpere și să vândă cripto „cu doar câteva click-uri”. Procesele de serviciu sunt simplificate pentru cei ce dețin cripto. Deși schimbul nu a fost menționat de Skrill, serviciul nu oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și transfera criptocătre alți utilizatori. În plus, utilizatorii nu îl pot folosi pentru tranzacții comerciale și pot doar să cumpere și să vândă valutele.

Unde are Skrill piete de desfacere

Piețele pe care Skrill oferă în prezent aceste caracteristici sunt: Australia, Argentina, Austria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, Columbia, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Grecia, Ungaria, Irlanda, Letonia, Liechtenstein , Luxemburg, Malta, Mexic, Olanda, Norvegia, Peru, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Emiratele Arabe Unite și Marea Britanie. În afară de aceste piețe, compania intenționează să extindă aceste caracteristici și pe mai multe piețe, oferind de asemenea această caracteristică în aplicația lor mobilă.

CINE ESTE SKRILL?

Skrill face plăți digitale simple, sigure și rapide începând cu anul 2001. Sunt lider mondial recunoscut în dezvoltarea soluțiilor globale de plată pentru afacerea userilor. Fie că depun fonduri pe un site de jocuri, cumpără online sau trimit bani catre familie si prieteni.

Skrill este o companie globală. Are sediu central in Londra și birouri operative in Europa și SUA. Personalul companiei este de peste 500 de persoane. Printre acestea se afla mai mult de 30 de naționalități.

XRP URMEAZĂ SĂ FIE LISTAT DE WIREX WALLET. CE SE VA ÎNTÂMPLA CU RIPPLE

Potrivit rapoartelor recente, Wirex Wallet examinează XRP. Platforma e interesată de XRP și vrea integrarea ei alături de alte criptomonede. Wirex este un furnizor de servicii care oferă portofele pentru criptomonede legate de serviciile Visa și Mastercard pentru o utilizare mai ușoară.

Wirex Wallet a încheiat parteneriat cu gigantul bancar japonez SBI Holdings la sfârșitul anului trecut. Motivul? Cu scopul de a oferi un wallet pentru Bitcoin [BTC]. Ulterior WIREX și-a mărit portofoliul de criptocurrency pentru a crește adopția. Publicul japonez a avut deja o experiență stabilă cu Wirex și se spune că este „cei mai entuziaști susținători” ai serviciului.

„Clienții japonezi folosesc cardul de debit de criptocurrency susținut de VISA mai frecvent decât oriunde altundeva în lume. Ei merită curând un card denominat în Yen, iar noi îi vom livra. „Declarația îi aparține lui Pavel Mateev, CEO Wirex.

Grupul SBI are o viziune clară și o înțelegere aprofundată a blocurilor și criptomonedelor. Am fost selectivi în procesul de căutare a investitorului potrivit și găsirea celei mai bune potriviri este importantă pentru noi. Clienții noștri vor beneficia foarte mult de această colaborare. ” Declarația îi aparține lui Dmitry Lazarichev, co-fondator Wirex.

Sursa: https://ambcrypto.com