PornHub confirmă că acceptă plăți cu criptomonedele Tron și ZenCash

PornHub confirmă că acceptă plăți cu criptomonedele Tron și ZenCash

Site-ul popular de divertisment pentru adulți, Pornhub, a anunțat că va accepta ca plată pentru pachetele sale două criptomonede – Tron (TRX) și ZenCash.

Integrarea marchează cea mai recentă  platformă a site-ului, care a adăugat o opțiune de plată pentru criptocurrency. Zvonurile, raportate inițial de  publicația Variety, au fost confirmate de purtătorul de cuvânt al Pornhub, Chris Jackson. Utilizatorii site-ului pot folosi criptomonede pentru a cumpăra abonamente sau pentru a plăti pentru conținut la unul dintre mai multe site-uri afiliate.

O INDUSTRIE CARE INTELEGE POTENTIALUL ZONEI DE CRYPTOCURRENCY

Corey Price, vicepreședinte al Pornhub, a declarat mai multe lucruri interesante.

,,Aici la Pornhub este important să satisfacem preferințele de plată ale utilizatorilor noștri. Suntem pe o piață care se află în continuă schimbare. Și, ca atare, înseamnă să acceptăm criptomonede ca metodă de plată. Această metodă oferă utilizatorilor anonimatul și securitatea de care au nevoie.

Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să extindem stocul nostru de criptomonede pe care le acceptăm în sistem ca forme de plată. Vrem să oferim fanilor noștri mai multe metode de plată decât oricând. Sperăm că suntem precursorul adopției pe scară largă în întreaga industrie „.

INDUSTRIA VIDEOCHAT DIN AMERICA INTERESATĂ DE INVESTIȚII ÎN CRIPTOMONEDE

În Arizona mai multe fete care practică legal videochat, au declarat că au început să accepte și criptomonede ca plată pentru serviciile lor. Multe dintre ele au început să primească criptomonede încă de acum trei ani.

Din cauza faptului că aceste tranzacții sunt mult mai bine securizate decât tranzacțiile bancare clasice, o parte din fetele intervievate au declarat că nu numai că acceptă criptomonede într-un wallet ca formă de plată, dar și-au făcut conturi și au aderat la diferite blockchain-uri pentru a investi în depozite crypto ca plan de pensionare.

VIDEOCHAT-UL – O INDUSTRIE PE CARE NIMENI N-A PRIVIT-O CU POTENȚIAL DE DEZVOLTARE ÎN ZONA DE CRYPTOCURRENCY

În timp ce multe alte industrii blochează dezbateri despre bitcoin și alte criptomenede, în timp ce sunt discuții în anumite sectoare ale economiei dacă tranzacțiile în zona de cryptocurrency pot genera sau nu valoare, angajatele din mai multe studiouri de videochat din Americaq au făcut deja pasul spre cryptocurrency.

Noul trend are în vedere creșterea valorii pieței de cryptocurrency. Asta a determinat persoanele din industria de videochat să accepte menținerea  criptomonedelor. Au înțeles că e mult mai profitabil să investească și să aștepte.

„Mai multe bănci consideră că prestările de servicii în zona de videochat reprezintă un risc ridicat. Iar un număr din ce în ce mai mare de bănci refuză să accepte depozite directe de la persoane care lucrează în această industrie. Din fericire, în blockchain nu există astfel de restricții. Poți să investești liniștit.”, a spus una dintre fetele din Arizona.

La fel ca și alte persoane intervievate a dorit să-și păstreze anonimatul. Restul informațiilor pe site-ul criptomonitor.ro

Sursa: https://www.coindesk.com