CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Rețeaua TON bazată pe Proof-of-stake a Telegram este în competiție cu Polkadot și Cosmos

Rețeaua TON bazată pe Proof-of-stake a Telegram este în competiție cu Polkadot și Cosmos

Dezvoltatorii Telegram’s Open Network (TON) au publicat recent informații adiționale legate de ceea ce va fi cuprins în versiunea client a mult-anticipatei platforme software.

Că dezvoltator a unei rețele de mesagerie criptată la nivel mondial, managementul Telegram a împărtășit documentație care sugerează că platforma TON poate concura cu platforme majore blockchain. Aceasta include lansări software asociate cu Ethereum 2.0 și platforma de interoperabilitate blockchain precum Cosmos și Polkadot.

Concurând cu Polkadot și Cosmos

Conform analizei Cointelegraph, platforma TON va concura cu Polkadot și Cosmos când vine vorba de împărțirea pieței și noii utilizatori sau echipele de dezvoltare.

În 2019, ecosistemul blockchain care s dezvoltă rapid a devenit din ce în ce mai competitiv, pe măsură ce arhitecții software din jurul lumii lucrează să construiască rețele sigure și ușor măsurabile.

TON are 300 de milioane de utilizatori, mai mulți decât orice altă rețea cripto

Atunci când comparăm câți potențiali noi utilizatori ar putea să atragă o platforma, TON ar putea să aibă un avantaj semnificativ peste Polkadot și Cosmos- în prezent Telegram are aproximativ 300 de milioane de utilizatori.

Deoarece majoritatea blockchain-urilor nu au posibilitatea de a procesa un volum mare de tranzacții, ei se chinuie să atragă și să mențînă noii utilizatori.

Pentru a construi platforme cripto ușor măsurabile, mulți utilizatori cred că algoritmul consensus proof-of-stake ar trebui să fie folosit, în loc de protocolul proof-of-work folosit de Bitcoin și în acest moment și de Ethereum.

Obținerea unui flux mai mare cu proof of stake

Platformele susținute de blockchain precum Polkadot, Cosmos și mult așteptată rețea Ethereum 2.0 sunt bazate pe o formă a modelului PoS.

Variațiile protocolului PoS au fost adoptate pentru a obține un volum mai mare pe măsură ce rețelele PoW existente precum Bitcoin și Ethereum pot să proceseze 7 și 15 tranzacții pe secundă (TPS).

Între timp, rețelele de plata publice precum Visa pot susține 45.000 TPS. Pentru că TON să aibă succes pe termen lung, ar fi nevoie să proceseze atât de multe (sau pe aproape) tranzacții că Visa.

Notabil, dezvoltatorii TON spun că rețeaua lor va fi capabilă să susțînă un număr mare de tranzacții cerut de aplicațiile companiilor.

Măsurarea prin Hubs de Contracte Inteligente

Una dintre tehnicile principale folosite pentru a construi rețele bazate pe tehnologie distribuită măsurabilă este foloosirea huburilor centralizate bazate pe contracte inteligente. Fondurile utilizatorilor sunt gestionate prin aceste portaluri prin logică automată business.

Securitatea activelor utilizatorilor este asigurată prin condiții pre-programate în condițiilor lor smart, și își pot retrage fondurile de pe platformă fără a trebui să interacționeze cu portalurile.

Măsurare prin sharding

Altă tehnică de măsurare comună este sharding- ceea ce esențial împarte rețeaua în componente sau partiții mici, numite shards. Fiecare porțiune conține propria porțiune independența de rețea și un istoric al tranzacțiilor.

Sharding este folosit în principal pentru a permite tranzacțiilor să execute în paralel (sau simulatan) în timp ce separă toate seturile de informații în propriul blockchain care au abilitatea de a comunica una cu cealaltă.

Blockchainul TON va folosi Sharding și PoS Consensus

Așa cum este detaliat în documentele sale de design, blockchainul TON folosește consensus bazat pe PoS și implementează sharding pentru a-și ajută rețeaua să măsoare eficient. Ba mai mult, rețeaua TON are ceea ce este numit Masterchain – care este folosit să gestioneze activitățile interconectate „workchains.” Atât platforma workchain Mastercard și TON au propriul „shardchains”.

Așa cum este descris în documentația să tehnică:

„Pentru a obține scalabilitatea necesară, am propus blockchain-ul TON, un sistem mulți-blockchain stgrans legat… cu o abordare nouă către sharding”

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.