Ripple: Suntem încântați că autoritățile de reglementare se implică în zona Cripto

Ripple: Suntem încântați că autoritățile de reglementare se implică în zona Cripto

Există o profundă diviziune în cadrul comunității criptocurrency. Despre ce? Despre faptul dacă o atenție crescută din partea autorităților de reglementare este un pas pozitiv în procesul de maturizare a industriei sau o blocaj inutil pentru inovare. Ripple, start-up-ul blockchainului din San Francisco și proprietarul majoritar al criptocurrency XRP, a avut întotdeauna tendința spre viziunea anterioară.

RIPPLE sustine implicarea autoritatilor de reglementare in piata

Vorbind în cadrul unui interviu recent cu Fox Business, Cory Johnson, strategul principal al pieței Ripple, s-a dublat în privința acestei evaluări, afirmând că Ripple este „încântată” de ideea ca autoritatile de reglementare să se implice mai mult.

Reglementarea unei persoane este protecția unei alte persoane. Cred că este foarte important ca investitorii să fie protejați„. Declaratia lui Cory a continuat.

„Am văzut ce se întâmplă atunci când nu există protecția investitorilor. Am văzut că investitorii pierd atât de mulți bani și că am văzu în lumea cripto o teama din cauza asta. Sunt încântat de faptul că autoritățile de reglementare se implică. ”

CONTEXT GEO-POLITIC DESPRE RIPPLE SI XRP

După cum a raportat CCN, Ben Lawsky, care, în calitate de supraveghetor al Departamentului de Servicii Financiare din New York, a fost arhitectul șef al controversatului cadru „BitLicense” al statului, deservește consiliul de administrație al Ripple.

La trei ani de la adoptarea BitLicense, NYDFS a autorizat doar zece firme de cripo pentru a opera în stat, dintre care opt au primit un BitLicense complet. Ripple, printre altele, este una dintre cele opt firme, prin intermediul XRP II, una dintre filialele sale.

În calitate de firmă cu birouri situate în întreaga lume, Ripple a fost implicat cu autoritățile de reglementare într-o varietate de țări diferite, cu o serie de poziții asupra acestei tehnologii emergente.

Statele Unite fata in fata cu RIPPLE

Intr-o discutie la un post TV din Statele Unite, Johnson a avertizat ca începe să rămână în urmă în fața colegilor săi globali atunci când vine vorba de angajarea în acest domeniu. Este nevoie de un cadru de reglementare clar pentru companiile care doresc să opereze în zona cripto.

O mulțime de alte țări se mișcă mai repede decât SUA pentru a încerca să furnizeze directive foarte clare în care întreprinderile să poată acționa in zona crypto. Ceea ce este bine, pentru ele si nu neaparat un lucru bun pentru SUA”

La începutul acestei săptămâni, președintele Comisiei pentru Comerțul Futures Trading (CFTC), J. Christopher Giancarlo, a facut mai multe declaratii. Acesta a afirmat în cadrul unei audieri a subcomitetului Congresului că SUA este „cu patru ani în urmă”. In ceea ce privește înțelegerea și reglementarea tehnologiei blockchain și a aplicațiilor multiple.

CAMBRIDGE FX INTERESAT TOT MAI MULT DE PRODUSELE RIPPLE

La începutul acestui an, Ripple a anunțat că Cambridge FX, o filială a FLEETCOR, a testat xCurrent pentru a mobiliza tehnologia curentă pentru plățile transfrontaliere. Recent, Mark Frey, Chief Operating Officer al Cambridge FX, a vorbit despre utilizarea tehnologiei. El a explicat cum poate îmbunătăți Ripple și serviciile emergente viteza de transfer.

„Blockchain-ul ca și concept este o tehnologie interesantă, este un alt mijloc prin care putem transmite informații și efectua plăți în întreaga lume. Ne-am obisnuit cu codul Swift să fie folosit la plăți între bănci în întreaga lume, în timp ce se întâmplă inovații în jurul nostru. Totul se schimbă. Totul se îmbunătățește.  Și tehnologia feroviară a avansat. Totul se tranformă. Totul. Și așa noi caracteristici și beneficii ies la lumină. Chiar dacă ritmul schimbării este relativ lent, schimbarea există.”

Compania, care procesează anual peste 25 de miliarde de dolari plăți transfrontaliere, se concentrează pe construirea de conexiuni în interiorul țării prin intermediul rețelelor de compensare.

Sursa: https://www.ccn.com