Samsung adaugă șase noi Dapps portofelului său, și urmează altele

Samsung adaugă șase noi Dapps portofelului său, și urmează altele

Gigantul din industria tehnologiei, Samsung, a dezvăluit o gamă de aplicații noi decentralizate (dapps) pentru utilizatorii portofelului blockchain de pe telefonul său, Galaxy S10.

Compania a anunțat inițial patru dapps pentru portofelul Samsung Blockchain Wallet în luna Martie a acestui an, cu suport pentru platforma de gaming Enjin, platforma Cosmee, CryptoKitties și furnizorul de servicii de plăti, CoinDuck.

Conform Fn News, Samsung a pus la dispoziția utilizatorilor din Coreea de Sud încă șase noi aplicații, și plănuiește să-și îmbunătățească oferta dapp în mod constant.

Noua ofertă dapp include:

  • The Hunters, o platformă de joc bazată pe cripto
  • MyCryptoHeroes, un joc bazat pe tehnologia blockchain
  • Berry Pick, o platformă social media care răsplătește utilizatorii pentru că sunt activi
  • Pundi X X-Wallet (care acceptă Bitcoin, Ethereum și Binance Coin)
  • Syrup Table, o platformă care permite evaluarea restaurantelor și care oferă recompense în tokenuri utilizatorilor
  • Misetoktok, o aplicație care permite utilizatorilor să verifice în timp real nivelul de poluare și calitatea aerului.

Fn News susține că cei din industrie estimează că alte “șapte sau opt” dapps for fi adăugate în această săptămâna, în timp ce DZ Net Korea crede că șase noi titluri vor fi făcute disponibile.

Sursele media citează un purtător de cuvânt al Samsung care spune “Vom adauga mai multe dapps la Samsung Blockchain Wallet în această săptămâna, însă nu putem confirma un număr exact încă.”

Același canal media citează o sursă din industrie care spune:

“Portofelul blockchain al Samsung va acționa ca un fel de app store. Samsung a admis supremația OS asupra Google, însă strategia companiei implică acum construirea unui ecosistem de aplicații care poate întrece oferta Google în sectorul blockchain.”

De asemenea, așa cum a fost raportat în Mai, divizia mobilă de la Samsung caută să-și extindă activitățile blockchain și va “oferi suport pentru serviciile susținute de blockchain pe terminalele viitoare.”