SWYTCH a lansat un token SET pentru a combate efectele încălzirii globale

SWYTCH a lansat un token SET pentru a combate efectele încălzirii globale

Încălzirea globală este una dintre cele mai fierbinți probleme din lumea modernă. 30 gigatone de CO2 au fost eliberați în atmosferă numai în 2016. Asta înseamnă echivalentul în greutate a 150 de milioane de balene albastre. Doar 10% din energia mondială provine din resurse regenerabile. Restul de 90% sunt gestionate fie prin arderea resurselor bazate pe carbon, fie prin alte surse de energie neregenerabile.

Acest lucru a contribuit principala cauză a schimbărilor climatice. Arderea hidrocarburilor. Emisiile de CO2 in atmosfera. Disparitia padurilor. Cum putem atenua excesul de resurse neregenerabile și stimularea de producerea de energie prin surse regenerabile? Așa s-a născut Swytch.

O soluție ingenioasă cu rădăcini în tehnologia viitorului la o problemă veche de sute de ani

Swytch urmărește să consolideze piața de energie regenerabilă prin oferirea de stimulente. Astfel, problemele legate de energia din surse regenerabile, în combinație cu soluții de tip blockchain și Internet of Things (IoT), a dat naștere la Swytch.

Swytch este o colaborare între constructorii de sisteme la scară largă, consumatorii mari de energie și comunitatea de finanțare și comercializare a energiei. Scopul său este de a oferi un stimulent producătorilor de energie curată și de a furniza date și consum de energie regenerabilă verificabile.

Producătorii de energie regenerabilă sunt recompensați cu Swytch Energy Token [SET], un simbol ERC20 care va stimula investițiile în surse regenerabile de energie, cum ar fi acoperișul, energia distribuită, instalațiile solare de rețea și proiectele eoliene.

Valorile Swytch pot fi generate oriunde se produce energie electrică, ceea ce va crea seturi de date prin furnizarea de acreditări geografice. Transferul token-urilor Swytch are drept scop accelerarea investițiilor și adoptarea de energie regenerabilă.

Ce oferă Swytch?

Lichiditate. Tokenul oferă lichidități pentru creditul oferit de crearea energiei regenerabile, cu îndepărtarea barierelor artificiale la nivel mondial prin utilizarea tehnologiei blockchain.

Oportunități de investiții accelerate. Ecosistemul Swytch urmărește să revoluționeze sistemul de creditare a carbonului existent prin măsurarea „impactului” generat de o unitate de energie regenerabilă. Acest lucru înseamnă că un impact mai mare ar duce la mai multe jetoane alocate.

Optimizează sistemele de recompensare. Swytch își propune să optimizeze sarcina administrativă curentă prin reducerea necesității verificării de către terți. Acest proces este făcut transparent și descentralizat prin puterea blocului și IOT.

Scopul său este de a identifica necesitatea unui organism de reglementare, optimizarea vitezei și a integrității datelor prin intermediul blocului, reducând astfel costurile tranzacțiilor și fraudele.

De ce Swytch?

Swytch distribuie eficient resursele globale direct pe piețele care o impun, prin structurarea stimulentelor care permit direcționarea piețelor care necesită emisii reduse de CO2. Platforma utilizează un modul de control adaptiv dinamic [DACM], cunoscut sub numele de Oracle, care alocă token-uri pentru recompensarea nodurilor.

Swytch utilizează, de asemenea, un consens de dovedire a producției pentru a verifica investițiile în resurse regenerabile, recompensându-le cu jetoane. Protocolul utilizeaza un algoritm verificabil independent.

Beneficiile lui Swytch

Swytch poate oferi programe îmbunătățite de stimulare a mediului persoanelor care nu au acces la acestea. De asemenea, municipalitățile permit crearea de orașe inteligente centrate pe energia regenerabilă locală, sustenabile prin programele de stimulare.

De asemenea, urmărește crearea unui standard global pentru aceste programe și descentralizarea infrastructurilor energetice globale. De asemenea, sprijină viitoarele aplicații de tranzacționare de tip peer-to-peer cum ar fi cumpărarea de energie în timp real și sistemele de plată.

De asemenea, va sprijini dezvoltatorii terți care se bazează pe platformă. În scopul identificării impactului maxim al energiei regenerabile, Swytch poate oferi stimulente semnificative pentru investițiile în țările în curs de dezvoltare. Acest lucru va reduce costurile de infrastructură prin abordarea directă a piețelor emergente.

Sursa: https://ambcrypto.com