TRON introduce în Google Chrome o extensie dedicată TronLink

TRON introduce în Google Chrome o extensie dedicată TronLink

Tron [TRX] și-a prezentat recent noul proiect „TronLink”. Vorbim practic de o extensie a browserului Chrome. Scopul este acela de a facilita accesul la blocul Tron pentru tranzacții.

Google Chrome și Tron – Un parteneriat cu potențial strategic pentru piața de cripto

Consultați Tronlink, extensia Chrome construită de @TronWatch! Dezvoltatorii vor putea să creeze și să interacționeze cu DApps dintr-un browser, un pas important înainte de lansarea testului nostru Virtual Machine pe 30 iulie! Rămâneţi aproape„. Anunțul a fost făcut pe contul de Twitter oficial al criptomonedei.

TronLink oferă utilizatorilor acces ușor la Tron în Blockchain. Cum face asta? Simplu. Prin respectiva extensie utilizatorii  pot utiliza platforma fără întreruperi. Fiind o extensie a browserului, TronLink are capacitatea de a se conecta cu conținutul de pe site-ul Tron și de a efectua acțiuni sigure. Extensia permite utilizatorilor să trimită, să primească și să semneze tranzacții fără probleme.

Cum funcționează extensia

Funcțiile portofelului de pe desktop sunt sincronizate de TronLink. Motivul? Deoarece astfel oferă un dezvoltator elaborat, pentru aplicațiile Tron. TronLink utilizează o criptare robustă pentru a securiza portofelele utilizatorilor, astfel încât nicio terță parte să nu poată încălca acest cod.

Indiferent de suma stabilită în conturile utilizatorilor, Tron asigură siguranța acestuia. Utilizatorii au opțiunea de a importa conturile existente în timp ce își păstrează încă capacitatea de a genera conturi suplimentare.

Pe scurt, TronLink oferă site-uri web cu o interfață ușor de utilizat pentru dezvoltatori, care permite abilitatea de a interacționa direct cu contractele inteligente din blocul Tron.

Prin intermediul TronLink, dezvoltatorii vor putea utiliza API-ul furnizat, pentru a solicita semnarea și difuzarea tranzacțiilor. De asemenea, dezvoltatorii pot apela la protocoaele API ale nodurilor proxied selectate de către utilizator, spre deosebire de interfața directă cu nodurile.

Ce așteptări are Tron din parteneriatul cu Google Chrome

Tron confirmă faptul că utilizatorii săi, prin TronLink, pot vedea aplicații, site-uri, jocuri și multe altele, alimentate de Blockchain-ul Tron. Acesta acționează ca o punte securizată între platforma lor și utilizator, deoarece le conectează în siguranță și ușor.

Mai mult, ei au explicat că, prin integrarea TronLink, dezvoltatorii pot integra instantaneu funcțiile de vot în pagina web. Nu este nevoie să coordonați manual site-urile atunci când un salt poate duce direct la rezultat. Pe măsură ce butonul de vot va fi acolo, în extensia browserului.

Tron a mai spus că echipa se concentrează în prezent pe dezvoltarea de instrumente pentru lansarea Mașinii virtuale Tron [TVM], care urmează să fie lansată până la sfârșitul lunii iulie.

BROWSERUL OPERA A LANSAT VERSIUNEA BETA A UNUI WALLET COMPATIBIL CU ANDROID

Opera, binecunoscutul browser de internet, a anunțat lansarea unui Wallet de criptomonede. Wallet-ul este compatibil pentru versiunea browserului de Android. Wallet-ul va suporta tranzacțiile cu Ethereum (ETH).

Opera pentru Android are acum un WALLET  încorporat destinat zonei cripto. Puteți să efectuați cu ușurință tranzacții și operațiuni în zona cripto și să descoperiți Web 3.0. Puteți să faceți asta chiar în browserul dvs. Aflați mai multe: https://opr.as/operaf1fcd „. Așa arata anuntul oficial al companiei.

Cea mai recentă lansare a lui Opera aduce un wallet pentru criptomonede simplu si ușor de utilizat. Noua versiune de acum este accesibilă în versiunea beta și funcționează bine cu browserul.

Sursa: https://ambcrypto.com