Tron vine în ajutorul exchange-ului Binance și încheie un parteneriat cu Cred

Tron vine în ajutorul exchange-ului Binance și încheie un parteneriat cu Cred

Tron anunță un parteneriat cu serviciul Cred lending pentru a oferi clienților posibilitatea de returnare a monedelor TRX și a altor monede Tron. Pentru acest lucru va fii folosită moneda LBA.

Fundația Tron a aranjat un nou parteneriat cu Cred, care oferă împrumuturi în cripto din capitalul său de 300 de milioane de dolari. Acum, ca un bonus, oferă deținătorilor de TRX posibilitatea de a primi o dobândă anuală de 10% pentru depozitele lor de cripto.

Vestea a fost anunțată de un susținător important al Tron, Misha Lederman, pe contul său de Twitter.

Membrii comunității Tron vor putea obține monede LBA

După ce a fost anunțată colaborarea, Cred oferă acum membrilor comunității Tron care dețin un stoc mare de TRX (25.000$ sau mai mult) posibilitatea de a obține o dobândă anuală de 10% pentru depunerile lor.

Pentru a face acest lucru, ei sunt invitați să-și transfere monedele TRX în wallet-ul CredEarn și să le păstreze acolo, lăsând profitul să crească treptat.

După cum a declarat Prnewswire, Justin Sun a confirmat că utilizatorii Tron vor putea împrumuta nu numai pe baza stocului TRX, ci și prin utilizarea altor monede Tron.

Alegerea celor de la Cred ca partener Sun, explicată de istoria impresionantă a activității profesionale a start-up-ului de pe piață, de expertiza și strategiile de gestionare a riscurilor.

„Împărtășim aceeasi viziune de a face serviciile financiare mai corecte, mai incluzive si mai transparente folosind tehnologia blockchain”.

Cum funcționează Cred

Cred oferă returnări asupra activelor digitale și câtorva valute de fiat atît utilizatorilor obișnuiți, cît și clienților corporativi. Împrumutul funcționează și pentru exchange-urile de cripto. Acesta plătește fiecare trimestru dobândă pentru moneda LBA (Lend-Borrow-Asset). Are o licență de a lucra în jumătate din jurisdicțiile americane. Moneda se bazează pe blockchain-ul Ethereum.

Cred are sediul în San Francisco și a fost înființată de foștii angajați ai PayPal, reprezentând un alt exemplu de directori executivi de la companiile tradiționale de tip fintech care pășesc spre cripto.

Printre alți parteneri ai Cred este și browserul Brave.

Tron și hack-ul Binance

Parteneriatul cu Cred nu este singura veste pe care Justin Sun a adus-o în ultimele 24 de ore.
Datorită recentului eveniment care a afectat exchange-ul Binance, în care 7000 BTC au fost pierduți din hot wallet-ul platformei, CEO-ul Binance, CZ, a declarat că este vorba de 2% din participațiile BTC ale companiei. Banii aceștia vor fii despăgubiți din fondurile #SAFU.

Justin Sun s-a oferit în mod public să doneze 40 milioane USDT pentru a susține exchange-ul și pentru a cumpăra TRX, BNB, BTT și alte monede.

În răspuns, CZ a publicat un mesaj în care s-a arătat recunoscător, dar a susținut că nu era nevoie de acest ajutor. „Suntem răniți, dar nu suntem distruși.”, a declarat acesta.