XRP Ledger anunta XRP Toolkit pentru a dezvolta schimburile descentralizate

XRP Ledger anunta XRP Toolkit pentru a dezvolta schimburile descentralizate

Dezvoltarea pe Ledgerul XRP a devenit acum proeminentă, cu o serie de noi software-uri de sprijin open-source. Acestea sunt construite pentru a fi utilizate in compatibilitate cu criptomoneda. Ultimul dintre acestea este lansarea XRP Toolkit, care este acum marcată ca fiind pregătită pentru o versiune beta în versiunea 0.3.0.

Ce este XRP Toolkit?

XRP Toolkit este o interfață cu Ledgerul XRP. Acesta este concentrat în mod direct pe furnizarea unei modalități pentru utilizatorii de a accesa datele Ledger cu ușurință, precum și pentru a dezvălui FUD și a răspândi informații despre Ledgerul XRP. Conceptul a fost demarat la mijlocul anului 2018 de RareData, membru al comunității XRP cu experiență în dezvoltarea de software.

Proiectul a fost creat cu scopul de a accelera adoptarea mainstream a XRP, de a încuraja învățarea și experimentarea cu Ledgerul XRP și de a permite coordonarea și cazurile de utilizare a securității prin suportul portofelului hardware.

Utilizatorii se pot conecta la serviciu prin intermediul aplicației XRP din portofelul hardware al Ledger. De asemenea, pot trimite și primi plăți XRP prin intermediul aplicației, ajustează setările contului, văd balanțele de active și tranzacțiile recente și ajustează setările contului. Deoarece aceasta este o versiune beta, RareData a inclus, de asemenea, o funcționalitate de testare cu 10,000 XRP preîncărcate.

Ce face acest serviciu?

Serviciul este, de asemenea, sigur, deoarece semnarea tuturor tranzacțiilor se face pe partea clientului în browser sau în portofelul hardware. De asemenea, acesta dispune de forțe HTTPS forțate, cu preîncărcare HSTS și extensii de securitate DNS pentru securitate maximă.

RareData a mai arătat că proiectul se află acum pe o lansare în rolă și se așteaptă să lanseze prima aplicatie la începutul anului 2019. Prioritățile pe termen scurt ale codului sunt adăugarea de opțiuni de conectare suplimentare și lobby pentru suport complet XRP pentru mai multe portofele hardware companii.

Următoarea versiune se spune că oferă opțiuni de conectare utilizând Secalot, generează și se conectează cu fișiere criptate JSON de chei, permite notificări prin SMS și tranzacționează pe schimbul descentralizat pe XRPL. Versiunea stabilă are opțiuni cum ar fi un cititor de cod QR, trimiterea de tranzacții semnate și canale de plată, cu notificări de chat și asistență Trezor și Ellipal care apar în versiunea v2.0.0.

Viitorul suna XRP

Acesta este setat să deschidă accesibilitatea la Ledgerul XRP, împreună cu extinderea diverselor sale funcționalități. De asemenea, oferă utilizatorilor posibilitatea de a afla mai multe despre Ledgerul XRP, eliminând astfel cea mai mare parte a FUD din jur.

LEDGERUL XRP DEPASESTE PROTOCOLUL SWIFT IN ORIENTUL MIJLOCIU

Tehnologia Blockchain și umbrela aferenta cunoscută sub numele de DLT au fost citate ca fiind cele mai revoluționare creații din ultima vreme. Acestea au apărut ca tehnologii inovatoare, o strategie folosită de Ripple pentru un efect mai mare in cadrul parteneriatelor bancare pentru operarea platilor transfrontaliere.

Dilip Rao, directorul global al Ripple pentru inovarea în domeniul infrastructurii, a apărut într-o discuție de grup la summitul economic global islamic, în care a vorbit despre inovația în spațiul tehnologic financiar. De asemenea, el și-a exprimat opinia cu privire la SWIFT, responsabilul existent în plățile transfrontaliere și cei mai mari concurenți ai Ripple.

Rao a afirmat că o mulțime de „europeni și americani” încă „iubesc și tintesc spre sistemele lor moștenite cu care s-au obisnuit. Din aces motiv nu renunță la ele. Cu toate acestea, în Orientul Mijlociu, el a declarat că a observat o „aspirație” față de inovare.

Sursa: ambcrypto.com