XRP TipBot a introdus un update important pentru cei care folosesc ANDROID

XRP TipBot a introdus un update important pentru cei care folosesc ANDROID

Wietse Wind, creatorul serviciului de micropayments XRP Tip Bot, a vorbit recent despre o actualizare de aplicație a platformei – 1.3.0 care pentru Android. În ceea ce privește lansarea sa pentru utilizatorii de iOS, Wind a declarat că utilizatrii ar putea trebui să aștepte puțin mai mult pentru ca actualizarea să devină live. Cu toate acestea, el nu a anunțat încă noua funcție adăugată în această actualizare.

XRP TipBot si ultimele upgrade-uri

Aplicația XRP Tip Bot a văzut un succes imens după ce a primit aprobarea de la agregatori majori cum ar fi magazinele Google și Apple. Este un serviciu de plată care permite utilizatorilor să-și sfătuiască membrii familiei, prietenii, cunoștințele, artiștii preferați sau alții în legatura cu XRP. Utilizatorii pot conecta, de asemenea, dispozitivele lor Twitter, Reddit sau Discord cu aplicația și pot trimite și primi fonduri XRP prin intermediul platformelor menționate.

Statisticile privind activitatea utilizatorilor pe XRP Tip Bot s-au îmbunătățit de-a lungul timpului. În prezent, platforma are peste 2000 de utilizatori activi. În plus, a depășit ieri reperul de 10 k, în care creatorul a sărbătorit chestiunea anunțând-o pe contul său Twitter.

În rapoartele recente, comunitatea XRP pare să fie amestecată cu multe știri legate de adoptarea cripto prin multe surse, de exemplu, serviciul de transferuri transfrontaliere xRapid, construit de Ripple și XRP Tip Bot, serviciul de micropayment construit de dezvoltatorul Wietse Wind.

Aplicarea XRP a atins un nivel important cu marile magazine precum Google și Apple și instituții precum SBI Financial și MUFG Bank Ltd. implicându-se în tehnologie.

Perspective pentru XRP

Într-un scenariu recent, creatorul XRP Tip Bot a fost raportat că a cerut aprobarea de la Amazon pentru a integra aplicația de bloc cu Alexa. Se crede, de asemenea, că a proiectat o caracteristică care să permită utilizatorilor să verifice conturile lor și să trimită / primească XRP comandând Alexa. Anterior, aplicația Tip Bot a văzut integrarea sa pe platformele sociale populare – Twitter, Reddit și Discord.

Într-unul dintre comentariile de pe Twitter, un follower XRP și un entuziast de blockchain a pus întrebarea despre XRP TipBot fiind integrat cu aplicația de mesagerie mobilă WhatsApp.

ULTIMUL ACORD DINTRE BNP PARIBAS SI BBVA CU UFJ DIN JAPONIA AMENINTA SUPREMATIA SWIFT IN FAVOAREA XRP

BNP Paribas din Franța, banca spaniolă BBVA alaturi de Grupul Financiar Mitsubishi UFJ din Japonia,  au utilizat o rețea privată de blocuri în organizarea unui împrumut sindicalizat în valoare de 150 milioane USD pentru operatorul de rețea Red Electrica. Potrivit Financial Times, consilierilor juridici li s-a acordat, de asemenea, acces la rețeaua privată de blocuri, permițând schimbul instant de informații între toate părțile afacerii.

Potrivit BBVA, pilotul blocului este dovada că tehnologia distribuită a cărților (DLT) ar putea transforma afacerea împrumutului sindicalizat prin simplificarea și scurtarea perioadei de așteptare de la aproximativ două săptămâni între 24 și 48 de ore.

Timpul necesar procesării documentației și semnării împrumuturilor sindicalizate, de exemplu, poate fi redus la câteva minute de la câteva ore. În plus, clienții își vor reduce costurile de operare, deoarece prin faptul că sistemul înregistrează totul automat, cheltuielile de birou pot fi reduse semnificativ.

Sursa: ambcrypto.com